Leuke plek om te gaan eten of lunchen. Het eten is heel lekker en goed geprijsd en de bediening is vriendelijk. Gezellige sfeer en zeer geschikt voor kinderen. Wij gaan zeker terug!
Wij zijn inmiddels vaste klanten bij Storing geworden, wat een heerlijke plek! Er zijn altijd wisselende dagschotels voor een zeer betaalbare prijs. Ook het kindermenu is erg goed: bijvoorbeeld kipfilet (nee, eindelijk eens niet van die nuggets....) met bijtgare groenten of salade en lekkere frietjes. Vorige week hadden wij o.a. het Stoofje Storing (€ 9,50!) en de Entrecote, heerlijk! En dit alles voor een prijs waar wij heel blij van worden, hoe doen jullie dat? De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam, zeer snelle service. M.a.w.: ga er langs! Op zondag livemuziek vanaf 17.00uur, maakt het nóg leuker.
Al een keer of tien hier gegeten. Het natuurlijk een eetcafe maar we eten er eigenlijk altijd erg lekker! Leuk interieur en een super vriendelijk geprijsde kaart; écht waar voor je geld! Wel al twee keer gehad dat het eten bij het serveren wat lauw was maar dit werd zonder morren goed hersteld. Een aanrader zijn de lamshaasjes met pesto! Leuk om eerst lekker te bieren aan de bar en dan te gaan eten.
Dat is nou eens echt waar voor je geld!
Superadresje voor als je lekker en gemakkelijk en voordelig wilt eten. Kleine kaart met voor elk wat wils. Vers en smakelijk, ook heel leuk met kinderen. Geregeld live muziek. Vrolijke en snelle bediening. Ik ben er nu 3 x geweest, met gezin en vriendinnen en nog steeds enthousiast.
Wordt bezocht door jong en oud en je kunt er ook gewoon wat aan de bar drinken, er is zelfs een pooltafel boven. En bestel je sinaasappelsap dan krijg je een heel royaal gevuld glas vol vers sap.