Restaurant De Thai doet mee!
Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?
Bekijk de deelnemersBelangrijkste kenmerken
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een vriend wees me op dit restaurant. Ik had zelf nog nooit bij een Thai gegeten en wist niet wat ik kon verwachten. Dit was echter heerlijk. De kok komt zelf aan de tafel staan om te vragen of alles naar wens is en legt desgewenst uit waar het eten precies vandaan komt. De Lamsrack, Sate en viskoekjes zijn echt ontzettend lekker. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Gegeten op: 5 juni 2013.Vorige week bij de Thai een hapje gegeten. Omdat er zulke goede recenties staan.op iens We hebben lang getwijfeld toen we voor de deur stonden want het zag er nou niet zo uitnodigend uit. Goedkoop en niet erg schoon. Misschien voor een afhaaltentje prima want het eten was nog wel redelijk. Maar verder begrijp ik de goede recenties niet.
Gegeten op: 1 juni 2013.Dit restaurant is voor mij echt de enige Thai waar ik heen wil. Omdat ik in de buurt woon, kom ik hier regelmatig eten afhalen met mijn vriendin en kijk er dan ook echt naar uit! Wij kiezen eigenlijk bijna altijd rundvlees in knoflook met basilicum en groene curry met kipfilet. Beide gerechten zijn echt héérlijk en relatief niet duur. Ik ben ook wel eens bij de andere Thaise restaurants in Utrecht geweest en daar krijg je beduidend minder en lang niet zo lekker. De kok en de bediening zijn ontzettend vriendelijk en hebben altijd tijd voor een praatje en dat terwijl het altijd vol zit met mensen. Dit restaurant maakt zijn naam meer dan waar!
Gegeten op: 29 mei 2013.Dagje Utrecht? Ga naar De Thai! Dit is en blijft de Beste Thai in Utrecht. Dit keer mijn ouders meegenomen naar De Thai. Wij kozen voor een 4 gangen verrassingsmenu en uiteraard de Lamsrack en rundvlees. Ook het nagerecht was heerlijk. Uitstekende service. Zeer vriendelijk personeel. Ook de kok komt aan tafel om te vragen of alles naar wens is, waar maak je dit nog mee? Een echte aanrader. Wij komen zeker terug!
Gegeten op: 2 juni 2013.Wat een verrassend goed en leuk restaurant! Heerlijk gegeten, lamsrack met balsamico knoflook saus. Heerlijk Merlot wijn. Het personeel doet er alles aan om het naar je zin te maken, zeer vriendelijk. Een echte aanrader!
Gegeten op: 24 mei 2013.Schrijf zelf een recensie over Restaurant De Thai
Schrijf hieronder je recensie over Restaurant De Thai. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | 17:00 - 22:00 |
| Dinsdag t/m Zondag | 17:00 - 22:00 |