Ik wilde er met 2 vriendinnen gaan eten. Bij binnenkomst vonden wij het al niet lekker ruiken.
De toiletten waren erg vies!! Het bestek lag klaar op de tafel en was heel erg vies. Gore vlekken op de vorken. We zijn weggegaan na ons 1e drankje. Ook vroegen ze ons niet wat de reden van vertrek was.
Leuke gezellige tent om een snelle hap te doen of een drankje te drinken, alleen zijn de prijzen dusdanig dat je niet 'even' wat gaat eten. Aankleding is super, maar het eten is weinig inspirerend. Op de kaart lijkt het heel wat, maar eenmaal op je bord valt het dan toch tegen.
Op zondag hier heerlijk geluncht. Terwijl het buiten guur en nat is lekker bij de kachel met een prima cappucino en een lekkere flaquette met serranoham. De bediening van meiden is vriendelijk. Het is interieur is trendy en je kan het knus en lui zitten in fauteuils of aan hoge tafels en barkrukken.
Goed gegeten hier! De duif was heel lekker alleen zaten er nog hagelkorrels in, maar dat is normaal bij gevogelte. De ossehaas was heel goed. Gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Ik kom er zeker weer.