| Activiteiten | Afhalen | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een fantastisch Italiaans restaurant waar in een heerlijke informele sfeer erg goed gegeten kan worden voor een hele schappelijke prijs. De menu's (vis en vlees menu) zagen er al dusdanig interessant uit dat we niet eens meer de a la carte kaart bekeken hebben. De gangen uit het vis en vlees menu kunne ook gewoon gecombineerd worden, dus voor ieder wat wils.
We begonnen met een simpele maar erg smaakvolle amuse. Vrijwel al mijn tafelgenoten hadden gerechten uit het vismenu gekozen en die bevielen erg goed! Precies wat er verwacht mag worden van de Italiaanse keuken, simpele gerechten die door hoogwaardige ingrediënten naar een hoog niveau getild worden. Het geheel werd begeleid door een heerlijke Italiaanse wijn.
Ik kom hier zeker nog vaak terug, tot nu toe het beste restaurant in Rijswijk van de restaurants die ik geprobeerd heb!
Gisteren heerlijk gegeten bij Terra Sarda. Wij hadden het vlees menu besteld en het vlees was heerlijk mals en goed bereidt.Het voor-gerecht wat ik had besteld bestond uit bruschetta en peccorinokaas met gegrilde aubergine. De service was ook heel goed. De eigenaar staat echt voor de klanten klaar. Een echte aanrader voor mensen die van de italiaanse keuken houden!
De drie-gangen menu is er voor iedereen, vis of vlees. Het zijn mooie gerechten die prachtig zijn gepresenteerd. Je betaalt je niet krom voor een leuk avondje en lekker eten. Het restaurant is toegankelijk en persoonlijk. Je wordt gastvrij ontvangen en de gastheer maakt graag een praatje met je. Ik kom hier vaker en zolang het eten lekker blijft en ook de service zoals ze aanbieden, dan blijf ik hier komen.
Gegeten op: 13 april 2013.Onlangs gegeten bij terra sarda. Bij binnenkomst werden we al opgewacht door de gastheer. Een erg vriendelijke man die alleen niet altijd even goed te verstaan is. We kozen voor een driegangen menu. Het voordeel daarvan is dan je voor een mooie prijs genoeg keuze hebt, je kan namelijk het vleesmenu mixen met het vismenu. Ik had vooraf een rundercarpaccio met pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola. Als hoofdgerecht had ik ossenhaas met truffelsaus, dit is echt erg lekker! Als nagerecht kaas met honing, prima gerecht. Ook mijn tafelgenoten hebben zitten smikkelen. De gastvrijheid, het lekkere eten en de mooie prijs maken dit tot een erg goed restaurant in het mooie oud-Rijswijk.
Gegeten op: 11 mei 2013.
Eigenaar Roberto is een echte gastheer die ervoor zorgt dat je je echt welkom voelt.
Geen sterrenpretenties maar eerlijk eten van goede kwaliteit.
Ook leuk dat er op de wijnkaart lokale Sardijnse wijnen staan die je elders niet snel tegenkomt.
Wij eten hier regelmatig en het is altijd goed.
Schrijf zelf een recensie over Terra Sarda
Schrijf hieronder je recensie over Terra Sarda. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zondag | 17:00 - 22:00 |