mooi restaurant vlakbij de snelweg. ruime parkeergelgenheid in de buurt op loopafstand.
bediening was netjes en atent. vooraf hadden we de rose kalsrosbief met aardappelchips en tonijnmayonaise deze was in 1 woord uitstekend.
als hoofdgerecht hadden we de roerbak schotel met kip gamba s en ossenhaas.
nog nooit zo lekkere roerbakschotel gegeten de ossenhaas was zo mals dat zie in veel zaken niet terug in een roerbak. als dessert namen we de tompouche van mango en abrikoosmousse heerlijk gerecht alleen voor een dessert net iets te veel maar daar heb je ook alles mee gezegt. de rekening viel ons reuze mee gezien de kwalitijd van de gerechten.. wij gaan hier snel weer heen!!!
We gingen op maandagavond eten, waren de enigen in de zaak. Om kwart voor 9 kwam de kok zeggen dat de openingstijden waren aangepast, het restaurant zou om 9 u sluiten. Op de site staat duidelijk vermeld " dagelijks geopend tot 11 uur" , erg vreemd! Om kwart over 9 werden we er ook daadwerkelijk uitgezet.
Het eten vond ik ook niet noemenswaardig, de smeersels bij het brood waren keihard en niet smeerbaar en de sate van varkenshaas was niet gaar.
We zijn op 17 december 2011 met 5 personen 's avonds gaan eten. Het restaurant zat helemaal vol, maar alles verliep goed. Ook waren we allemaal zeer tevreden over het eten. Woont u in de buurt van Moordrecht, ga dan zeker eens langs om te eten bij Ons Dorp.
Afgelopen maandagavond heerlijk gegeten bij dit restaurant. Helaas zaten er behalve ons gezelschap, geen mensen in de zaak. Ondanks dit, was het een goede ervaring. Het eten was top en de bediening was goed. Een aanrader om nog eens te gaan eten!