Ons verhaal…
Bij ons beleef je het plezier van diversiteit. Je ontmoet wereldse mensen en je proeft wereldse gerechten. Daarbij maken we samen het verschil, door mensen te helpen die zoeken naar een tweede kans.
Dat is onze ongekende gastvrijheid: Welkom bij The Colour Kitchen!
Smaak van het hoofdgerecht goed, hoeveelheid aan de magere kant.
Tournedos met drie asperges, zonder aardappeltjes of iets dergelijks of sla, is echt niet voldoende als hoofdgerecht Ondanks herhaald verzoek om sla,is het niet gelukt deze op tafel te krijgen.
Voorgerecht noodzakelijk wil men met een gevulde maag naar huis gaan. Voor ons niet meer.
Een restaurant met een goede kwaliteit - prijs verhouding. Beide het verassingsmenu gekozen en deze was zeer smakelijk. Vooraf nog een amuse en brood van het huis. Al met al een zeer geslaagde avond. Wij komen zeker nog eens terug!
Mooie ambiance, heerlijk eten, het vlees lekker mals, de vis echt vers en ook een speciaal dessert. Het verrassingsmenu was wel een gok. Niet iedereen wil rauwe vis eten of is dol op eend.Maar dat pakte gelukkig goed uit binnen de groep.
Verrassingmenu hier gegeten: zeer smakelijk en netjes gedecoreerd en opgediend. Bediening zeer voorkomend en vriendelijk. een aanrader (waarmee je ook nog een doelgroep ter wille bent).