| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Di t/m zo 11.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
johangs 30 maart 2012 | |
Gisteren gegeten bij De Burgemeester. Wat een leuke, warme ambiance. De bediening is vriendelijke n behulpzaam. Gerechten zijn klassiek, maar van goede kwaliteit met een heel redelijk prijsniveau.
FashionFox 20 maart 2012 | |
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Wij hebben hier lekker gegeten en werden vriendelijk bediend. Overigens heerlijke huiswijn. |
riena 7 maart 2012 | |
Het eten was best redelijk, de bediening was prima, de service van hogerhand daarintegen was ronduit belabberd. Vooral als je "onbeperkd" gamba's of spareribs kunt eten, vraag dan eerst naar alle belachelijke regeltjes die zij erop na houden. Samen met een portie doen is uit den boze. Maar laat je 1of 2 gamba's liggen moet je hiervoor betalen. En zij natuurlijk maar hopen dat je het laatste niet meer op kan. Ronduit belachelijk!!! |
party 17 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten. De mosterdsoep is heerlijk. Portie bijgerechten mag iets meer. |
speij002 27 oktober 2011 | |
Goed eten, leuke sfeer, vooral voor in de serre :) |
Geef zelf je mening over De Burgemeester van Dieren