Afgelopen vrijdag weer eens geweest in de Brasserie. In 1 woord gewoon goed. Ben vorig jaar voor het laatst geweest toen was het helemaal niks. Voor ons te luxe met kreeft en dergelijken. Nu een simpele goede kaart met niet al te luxe gerechten wat ze voor heen hadden, het is makkelijk binnen komen nu. Je merkt passie voor eten door de koks, en de bediening heeft er plezier in dat was lang ver te zoeken.
Vanmiddag heerlijk geluncht en afgesloten met een heerlijk kopje (beste thee) Betjeman en Barton thee. Aanrader, en op dat mooie terras verheug ik mij nu alvast.
Ben er een tijdje regelmatig geweest maar, het is bij mij in de buurt dus ik nodigde er graag mensen uit voor een lunch of bespreking. De kritiek van de herrie herken ik, het is er enorm gehorig. De prijzen zijn buitenproportioneel. Soep veel te zout, bijna alle gerechten zijn zo zout dat je water wil bijbestellen. De borden zien er goed opgemaakt uit maar de smaken zijn allemaal hetzelfde. Nu wordt er stevig bezuinigd op de thee, eerst goede duurzame thee, nu goedkope zakjes voor de zelfde dure prijs. Bezuinigingen ook het toilet te merken, eerst goede handdoekjes nu goedkoopste van het goedkoopste papier. Bediening is er matig, sinds kort loopt er een jonge dame die erg onvriendelijk en ongeïnteresseerd is. Kortom, hier zijn nog wel wat slagen te maken.
gisteravond heerlijk gegeten bij deze prachtige brasserie.
heerlijke dikbil,met vlaamse frieten en een bearnaise saus, absulute aanrader! kom snel weer terug!!