Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenHalal, Tapas/mezze, Wokken, Sushi, Chinees-Indisch, Japans & Vietnamees
Menuprijs€25.50
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

25 april 2013

Zojuist heerlijk gegeten bij dit restaurant. Keuze uit verschillende soorten gerechten, waaronder sushi, wokgerechtjes, lekkere salades en vlees- en visgerechtjes. Allemaal van goede kwaliteit. Het personeel was zeer vriendelijk en het restaurant ziet er modern uit. We komen hier zeker nog een keer terug!

Silch
Silch
Proever in spe

2 april 2013

Eten:
Gevarieerd en super lekkere sushi, ook een keuze uit enkele wokgerechten was voor ons een aangename verrassing.

Service:
We voelden ons welkom en werden enthousiast bediend. De eigenaar kwam achteraf nog een praatje maken, heel gastvrij.

Decor:
Ziet er chique uit en comfortabele stoelen met genoeg privacy en afstand van andere gasten.

Gegeten op: 29 maart 2013.
wogand
wogand
Fijnproever

26 februari 2013

De tent oogt gezellig. Inrichting in mooie donkere stijl en open keuken. Wel erg vreemd dat voor zo'n groot restaurant er maar 1 toilet aanwezig is (naja, 1 man 1 vrouw) is toch echt wat te karig en leverde wachtrijen op.

eten is redelijk maar zeker niet goed. Ossehaas zit bijvoorbeeld veel vet aan en veel saus is hetzelfde waardoor alle dezelfde smaak krijgt. Vis was wel lekker (zalm) en dit red de boel nog wat

Service is echt het punt waar dit restaurant het op verliest. Van de 4 rondes die wij hebben gehad is er geen enkele ronde gekomen wat wij hadden besteld! Een foutje kan maar dit is echt te gortig. Meerder tafels om ons heen hadden hetzelfde probleem.

Al met al geen aanrader, er zijn betere alternatieven met een vergelijkbaar concept.

Gegeten op: 23 februari 2013.

27 januari 2013

Zeer goed restaurant, heerlijke verse sushi en ook de andere gerechten zijn smaakvol en van goede kwaliteit, aardig personeel. De keuze is ruim. Het restaurant is tot 22u open, als je rustig wilt eten wel verstandig om op tijd te gaan eten. De sfeer is te omschrijven als gezellig en modern. Een aanrader!

Gegeten op: 11 januari 2013.
Mar84
Mar84
Proever

19 januari 2013

Leuk even voor de voorstelling toch redelijk uitgebreid eten. Vlotte bediening en goed eten.
Heerlijke tapaschotel gehad.
Als ik nog eens weer in zwolle ben en meer tijd heb ga ik hier zeker nog eens langs.

Gegeten op: 19 december 2012.
wilmavalk
wilmavalk
Fijnproever

Alle 14 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over MINOYU Asian Restaurant & Lounge

Schrijf hieronder je recensie over MINOYU Asian Restaurant & Lounge. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
MaandagGesloten