KeukenChinees, Japans, Vietnamees, Chinees-Indisch, Aziatisch, Sushi & Wokken
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

ron14 ron14 1 mei 2012

Heerlijk gegeten met 2 personen, daarvoor een keer met een groep van 6. Keuze is iets beperkt maar het eten is uitstekend. (met uitzondering van de makreel, die was wat taai). De bediening is werkelijk super vriendelijk en attent!

LindaN LindaN 27 februari 2012

Als je dol bent op sushi of gril- of wokgerechten ben je hier helemaal goed. Wij zijn zelf nogal gek op sushi en die is hier heerlijk vers en wordt mooi opgediend. Voor 23,50 euro kun je in 5 rondes steeds (maximaal) 4 gerechtjes bestellen. Vaak haal je die 5e ronde niet eens. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Bediening is erg prettig en vriendelijk. Inrichting is modern en strak, redelijk donker maar wel gezellig. Toetjes vallen niet in de menuprijs en vonden wij ook tegenvallen (redelijk prijzig voor een matig smaken standaard diepvriestoetje). Met een volle buik van alle heerlijke gerechtjes sluiten wij dan ook liever af met een lekker kopje koffie of thee. Heerlijk om zo'n restaurant op loopafstand van je huis te hebben. We zijn hier dan ook regelmatig te vinden.

margriet5 margriet5 5 februari 2012

Heerlijke gerechten die mooi geserveerd worden door vrolijk personeel. Knapperig verse groente, botermalse lamskoteletten, sappige garnalen, echt alles is een streling voor de tong en voor het oog. slechts een enkel minpuntje: aan het eind van al dit heerlijke en verse eten krijg je neppe spuitbusslagroom bij je dessert!

Zwolse Zwolse 1 januari 2012

We hebben hier heerlijk gegeten. Je mag 5 ronden bestellen, elke ronde 4 gerechten. Dat is even wennen, zeker de het invullen van de wokgerechten.
Vooral de gewokte garnalen waren goddelijk! Ook de sushi is erg goed, veel smaak.
Ook zeker een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen. De bediening is hier helemaal op ingespeeld. De bediening is sowieso perfect te noemen. Veel verstand van zaken, bijzonder vriendelijk, duidelijke uitleg.
Toch moet ik twee minpuntjes noemen: Klanten mogen blijkbaar de hond(!) meenemen, en de vloer was plakkerig. Wellicht heeft het een met het ander te maken. hygiƫne mag op de agenda voor de volgende vergadering.
Verder niets dan lof!

Miekielief Miekielief 2 juli 2011

HEEEEEEEEEEEEEEEERLIJK! ik heb er 2 keer gegeten. ik ben fan! Het is erg wennen aan het concept. Je hebt 5 rondes. Bij elke ronde kan je 4 gerechten per persoon invullen. Zoveel gerechten haal je nooit, want halverwege zit je helemaal vol. Ze hebben sushi, wok, vlees, vis, loempia's, salades, groentes. Genoeg keuze.
Service is ook erg goed. Staan klaar voor je wensen. Was 1x met een groep incl ouderen met rolstoel/rollator. Alles werd zo ingedeeld voor hen.
1x met vrienden waarvan een vriend over de 2 meter is. Kregen een perfect plekje voor zijn lengte. Werden erg goed behandeld.
toetjes zijn ook lekker, alleen beetje aan de dure kant voor het gene wat je krijgt.

Geef zelf je mening over MINOYU Asian Restaurant & Lounge

MaandagGeopend