| Keuken | Sushi & Japans |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Eten: Redelijk gevulde kaart, met veel van hetzelfde. Helaas zijn de gerechten proportioneel niet in evenwicht. De sushi is erg groot en niet "hap-klaar", terwijl de vleesgerechten op een schaaltje worden geserveerd dat maar voor 25% vol ligt. De kwaliteit van het eten is redelijk, maar de stukken vet in het vlees (en de bami!) zijn minder goed bevallen.
Service: Personeel is niet echt vriendelijk en is moeilijk bereikbaar. Daarnaast moet je ze soms herinneren aan gerechten die nog niet geleverd zijn. Ook kregen wij bij onze laatste "ronde" (ronde 3 van de 4) aan het einde de melding dat wij een boete zouden krijgen vanwege de overgebleven twee sushi rollen en wat stukjes kip. Dit terwijl we niet eens een "volle" ronde hadden besteld omdat we wisten dat we bijna vol zaten.
Een boete vind ik sowieso een klantonvriendelijk concept. Je voelt je bijna verplicht minder lekkere gerechten tóch maar op te eten of je "vol te proppen" wanneer je eigenlijk al vol zit. Belachelijk!
Decor was mooi, maar helaas door de kale wanden was het restaurant erg rumoerig.
Verassend goed voor deze formule met briefjes waar je op mag aankruisen wat je wil eten. De sushi vond ik al helemaal verassend goed, zelden zo goed sushi gegeten in een niet puur sushi restaurant. De bief rolletjes met champignons smaakten ook bijzonder lekker. Eigenlijk smaakte alles gewoon goed. Enige mikpunt was de enigszins onpersoonlijke en naar onvriendelijk neigende bediening. Maar de snelheid en kwaliteit van het eten maakte dat meer dan goed. Ik zal hier zeker terug komen.
Gegeten op: 7 februari 2013.Hier afgelopen Zaterdag gegeten. We zijn hier al meerder malen geweest en het eten smaakt ons altijd prima. Helaas deze keer erg lang moeten wachten op een tafel vanwege drukte. Personeel is correct, maar niet erg vriendelijk.
Gegeten op: 19 januari 2013.
Door formule (4 rondes x 5 hapjes p.p. in 2 uur) is veel proeven mogelijk. Ambiance o.k., met verrassend groot boeddhabeeld; sushi o.k., andere hapjes van matig tot prima, met Chinees aandoende kruiden en sausjes. Eigenaar en koks Chinees van origine.
We hebben er met z'n vieren plezierig gegeten, maar volgende keer in Maastricht zou ik een ander Japans restaurant proberen.
Ik kom hier regelmatig want ik vind het persoonlijk een van de lekkerste sushi restaurants in de omgeving. Wel heb ik veel op te merken over de bediening. Als je pech hebt word je de gehele avond bediend door iemand waar geen glimlach vanaf komt en waarbij je 20 keer met je blaadje moet zwaaien voordat hij wordt opgehaald. Heel erg jammer!
Gegeten op: 3 december 2012.Schrijf zelf een recensie over Sashimi
Schrijf hieronder je recensie over Sashimi. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.