| Keuken | Japans & Sushi |
| Openingstijden | Dagelijks vanaf 12.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Chefke 28 maart 2012 | |
Ik heb hier prima gegeten lekkere gerechten, ziet er allemaal lekker en vers uit.
Gordon86 5 januari 2012 | |
I really need to endorse this place.
MMeese 13 november 2011 | |
Eten was goed maar bediening is zwaar onder de maat.
klosjaar 7 september 2011 | |
Ik heb hier heerlijk geluncht, voor 16,50 p.p. is het in principe all you can eat. Na de 3e gang konden wij al niet meer. Lekker vers, heerlijke sushi, ook warme gerechten mogelijk. Ik ben een zeer grote fan van sushi en voelde me ook niet teleurgesteld. Het enige minpuntje vond ik de bediening, de dames waren vriendelijk maar de heren waren nogal nors, ongeïntereseerd en volgens mij blij als we opgesodemieterd waren. Jammer, ik heb hier namelijk heerlijk gegeten. |
Smul2009 10 juni 2011 | |
Lekker gegeten. Grote keuze in sushi en sashimi, maar ook andere japanse / aziatische gerechtjes. Personeel bracht twee keer het verkeerde gerecht. Mooi interieur. Prijs is redelijk, aangezien men onbeperkt kan bestellen (let op: teveel besteld, is bijbetalen!). |
Geef zelf je mening over Sashimi