'Shared food' is het concept. Zeker niet alleen mediterrane tapas, juist gerechten die hun oorsprong in de meest uiteenlopende landen vinden. Bijvoorbeeld ook in Indonesiƫ, Engeland, Japan, Mexico en China. Dit resulteert in een tafel vol internationale lekkernijen, smaken van over de hele wereld. Je kunt hierbij mooie wijnen bestellen per glas, half glas of zelf per nipje!
goed gegeten met oma van 88 en dochter 22. Iedereen tevreden Kok heeft creatief gekookt , beetje fusion , mooi opgemaakte borden. Shared food schrikt misscien wat af , maar is echt niet wat men tegenwoordig als zogenaamde tapas wordt geserveerd .Deze formulie is prima Heel afwisselende menukaart en zoals het hoort, de vis is dagvers , en kan dus per dag verschillen , dit keer roodbaars , prima.Dagmenu was ook uitstekend , dit kjeer huisgerookte zalm als entree en een zeer ruime portie lambsrack. Ongelooflijk laag geprijst . En dan kan je alle wijn per glas bestellen . Goede gewoonte , zo drink je een goed glas afgestemd op wat je eet, eigenlijk dus Vin a la Carte .