6.9

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Mazzo over zichzelf

Mazzo is de nieuwe huiskamer van de Jordaan. Een warm en toegankelijk bar-restaurant met een duidelijke Italiaanse flavour. Dé plek om 's ochtends met een espresso een krantje te lezen, 's middags een lichte lunch te nuttigen met een zakenrelatie of 's avonds met de hele familie lekker een hapje te eten. De gerechten bij Mazzo zijn allemaal Italiaans.

KeukenItaliaans, Vegetarisch, Koffiebar, Brasserie, Pizzeria & Lunchroom

Elise.1 Elise.1 22 mei 2012

Ik ben er nu een paar keer geweest (gisteren avond weer) en het personeel is altijd super vriendelijk en we worden altijd perfect geholpen en wij hebben weer heerlijk gegeten en gedronken, zij maken écht de lekkerste pizza's, en de aperol gaat er ook altijd goed in!! Ik houd juist van een restaurant waar het altijd druk is zodat je niet de enige in de zaak bent en dus vind ik Mazzo top!! Ik zou het zeker iedereen aanraden die van gezelligheid houd!

hans1984 hans1984 21 mei 2012

Won't see mee again at this place. Waiters are extremely arrogant, the food is of medium quality and having to wait for over an hour to eat a simple pizza is outreagous. They claim to have a true italian atmosphere, but lack any hospitality whatsoever. You'd rather order a pizza in than throw your money away at this place.

Tim1982 Tim1982 17 mei 2012

Als je pretendeert een italiaans restaurant te zijn, zorg dan ook voor een italiaanse gastvrijheid en service. Laat je gasten niet smeken of ze aljeblieft een drankje mogen bestellen tijdens het wachten op een tafel die om 20u besteld was en om 20.45u pas vrij kwam. Bediening was drukker met elkaar bezig dan met enig tafeltje in het restaurant. Ronduit slecht! Eten was redelijk maar toch ook een tikkie flauw. Jammer van de avond zeker niet voor herhaling vatbaar. Mocht je het toch willen proberen vergeet dan niet een megafoon mee te nemen zodat je elkaar kan verstaan aan tafel.

kmvvisser kmvvisser 8 mei 2012

Als verjaardagcadeau een gezellig avondje uiteten, dat was tenminste de insteek.
Het ontvangst was ronduit onvriendelijk en de service werd er gedurende de avond niet veel beter op.
Legen glazen en boorden bepaalde het beeld op onze tafel én op de tafels rondom ons.
Wanneer wij aangaven dat niet alles naar wens was, zou het doorgegeven worden. Maar nooit hebben wij feedback ontvangen!
Nadat er na het uithalen van het hoofdgerecht 30 minuten geen aandacht meer aan ons werd besteed, besloten wij op te staan. De reactie van iedere medewerker die wij op weg naar buiten tegen kwamen was: ‘’bedankt, tot ziens’’ en dat zonder betaald te hebben.
Ongeacht dat het geld het eten en service niet waard waren, hebben wij netjes de rekening voldaan. Bij de medewerker die onze betaling aannam hoopte ik mijn hart te kunnen luchten, maar niets was minder waar. Er werd in geen enkel opzicht doorgevraagd naar onze ontevredenheid en het allerergst er werd geen interesse getoond.

Ik vind het jammer dat het restaurant zo met zijn gasten omgaat. Gelukkig hebben wij de avond elders kunnen voorzetten en hebben mijn vriendinnen en ik nog wel een borrel op mijn verjaardag kunnen drinken…

mirla60 mirla60 29 april 2012

Het eten is heel goed, op zaterdagavond is het vol, dus de bediening was wat minder efficient dan normaal, maar wel heel vriendelijk.
Het probleem is het geluid, zoals bij veel andere restaurants is er geen goede accoustiek en kan je moeilijk met je tafelgenoten praten, wij hadden al een tafel in het achterste gedeelte maar nog was het moeilijk elkaar te verstaan.

Geef zelf je mening over Mazzo

Maandagvan 9:00 tot 22:30
Dinsdagvan 9:00 tot 22:30