hier heerlijk gegeten met zn 2en voor een show het een aanrader. ik snap niet dat mensen hier niet lekker hebben gegeten. de entourage is erg gezellig en de bediening is vriendelijk. je moet kunnen begrijpen dat deze zaak gewoon vol moet zitten elke dag en als je met je kinderen patat wil eten moet je naar de snackbar gaan. echt een aanrader voor als je naar Carre gaat en bediening is top!
Hebben gisteren fantastisch gegeten bij De Piste. Zeer malse en perfect gebakken ossehaas, lekkere frietjes en aardappeltjes, verse groente. Duidelijke snelle en vriendelijke bediening die rekening houdt dat je naar een voorstelling moet.
Echte aanrader ook buiten de voorstellingen om.
De kwaliteit van het eten, entourage en de kwaliteit van de bediening is veel beter dan wat de iens-site doet vermoeden.
Ontzettend lekker dessert met appelgebak en ijs.
Kortom een aanrader, hier krijg je geen spijt van.
En tot slot een leuk prijs/kwaliteistnivo
Bodine en Ruud
Bij dit restaurant wordt er inderdaad goed rekening gehouden met mensen die naar Carré moeten maar dat is dan ook het enige! Als je om kwart voor 8 binnenkomt willen ze je het liefst zo snel mogelijk weer de deur uit hebben! Ons eten was ok, meer verwacht je ook niet van een eetcafé. maar er werd ons niet gevraagd of we nog een dessert wilden hebben en de bediening keek ons aan met een blik van "wij willen naar huis" Zeker geen aanrader!
dit is een gewoon standaard eetcafe waar je een prima stuk vlees of vis kunt nuttigen en waar men rekening houdt met het feit dat je naar een voorstelling moet. belangrijk is wel dat je geen haast moet hebben, hou daar rekening mee. gelukkig geen 'amerikaanse' toestanden: binnenkomen, bestellen, eten wegwezen. je kunt nog wel rustig eten, maar dan moetje wel op tijd komen natuurlijk.
Aankleding aardig, het eten was goed voor een simpel eetcafe. Helaas was de bediening bar en barslecht. Bestellingen die worden vergeten, de tafel maar voor een deel afruimen, botte houding: totaal geen klantgerichtheid. Daarnaast zorgde dit voor een gebrek aan upselling en inefficientie, dus men snijdt zichzelf behoorlijk in de vingers. Men zal waarschijnlijk teren op de ligging naast Carre, want ik kan me niet voorstellen dat mensen hier terug komen.