| Keuken | Fast food & Internationaal |
| Minimum menuprijs | €13.50 |
| Huiswijn per glas | €2.55 |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Aynat 9 oktober 2011 | |
Ga hier niet heen! De service is slecht, het is duur, het eten is niet goed. Veel te hoge prijs voor wat je krijgt, en de mensen zijn ontzettend klantonvriendelijk. |
Proever75705 26 mei 2008 | |
In heb in het Bowlingwold te Zuidrepark met mijn hele voetbalteam gebowld en gegeten. Ik heb een top avond gehad! Alles liep vlekkenloos deze avond. Het eten was zeer goed en over de bediening ben ik ook zeer tevreden. Voor deze prijs is het zeker de moeite waard om hier vaker te komen. |
Proever40688 18 november 2005 | |
Op een donderdagavond ben ik samen met mijn vrouw wezen bowlen en dineren in het Parque Restaurant, gevestigd is in BowlingWorld Zuiderpark. Na het uurtje bowlen gingen wij aan tafel. Sinds kort heeft het Parque Restaurant een nieuw concept geintroduceerd, een 3 gangen diner voor € 13,50. We hadden de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Het eten was erg goed, zeker voor een prijs van € 13,50. Daarnaast was de bediening erg vriendelijk en snel. We hoefden niet lang op ons eten te wachten en er werd voldoende gevraagd of we nog iets wilden drinken. Kortom het was een zeer gezellig en smakelijk avondje uit voor een leuk prijsje. |
Geef zelf je mening over Bowling en recreatiecentrum Zuiderpark