| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Dagelijks geopend vanaf 12.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
SanneZ 25 maart 2012 | |
Super locatie, maar de prijs is veel te hoog voor wat je krijgt. We hebben een hamburger en de kangoeroebiefstuk gehad. De hamburger was lekker en klopt met de prijs. De biefstuk niet, mooi opgediend maar klein en niet bijzonder. De friet kwam pas 5 minuten later.
maarten-p 8 augustus 2011 | |
Niet gegeten maar geborreld op het terras. Personeel was bijzonder vriendelijk en ook alert. Uitzicht op de plas is mooi. Inrichting past goed bij de locatie. |
marieke1234 30 juli 2011 | |
Leuke locatie, super leker eten en vriendelijke bediening. |
vivivi 28 juli 2011 | |
Dinsdag 26 juli met een gezelschap van 7 personen gegeten. Locatie is werkelijk prachtig en het eten was heerlijk. Het personeel vriendelijk zonder overdreven te zijn. Een aanrader! |
marleenn 11 juli 2011 | |
Hier eerder gegeten en me erop verheugd dit weer te doen, nu met een gezelschap van 6 mensen. Het bleek niet mogelijk om te reserveren op het terras dus sprak ik af al om half 6 te komen. Er waren inderdaad nog ongeveer 5 tafels met zicht op de plas beschikbaar, maar de enige tafel die ons ter beschikking werd gesteld was een tafel helemaal achterin, zonder uitzicht en naast de wavesurver (dus met veel lawaai). Reden waarom er niet twee tafels aan elkaar konden worden geschoven: ‘We gaan hier ons terras niet voor verbouwen’. Nee, ook niet in de hoeken van het terras, waar niets en niemand hier last van zou hebben gehad en je wel lekker zon en zicht hebt …. Ook bleek het niet mogelijk om op de lounchebanken iets te nuttigen. Kortom: met gezelschappen groter dan 5 personen ben je eigenlijk verplicht binnen te eten, ook al is het terras half leeg. Toen we aanstalten maakten om dan maar beneden op het strand te gaan eten werd ons verteld dat de brasserie om 7 uur sluit. (Dit bleek achteraf niet waar, de keuken sluit pas om 9 uur.) Al met al een uitermate teleurstellende ervaring. Jammer, want erg leuke locatie. |
Geef zelf je mening over Restaurant Down Under