| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
janeva 29 maart 2012 | |
Opnieuw het zelfde slechte gevoel: geeft daar niemand enige leiding aan het bedienend personeel ? Koffiehoek: 4 tafels van de 7 bezet, personeel 3 dames, toch moest iedere tafel zelf aan de bel trekken om bediend (of opnieuw bediend) te worden. Totaal geen interesse voor het zittend publiek, een blamage maar helaas veel voorkomend bij horeca waarbij men zich op een bepaald niveau (denkt) te begeven. Voorlopig maar even ergens anders afspreken en de lust om hier te gaan luchen of dineren is me opnieuw ontnomen. |
vierheuvel 12 maart 2012 | |
Lekker en prima gegeten.
hanharmen 2 juli 2011 | |
Mooie ligging. Restaurant echter zeer matig, bediening stijfjes en weinig professioneel, geeft de indruk gasten niet echt serieus te nemen. (we zijn zo chique, dat we niet normaal hoeven doen). Eten slecht, een maaltijd (tagliatelle) zelfs vrijwel ongebruikt teruggestuurd. Door ons opgemerkt dat deze veel te vet was. Reactie van de bediening is dan feitelijk niet serieus. Hij merkt op ''dat de kok het zelf zal moeten opeten'', maar dat deze maaltijd niet hoeft te worden betaald. Uiteindelijk staat de maaltijd wel op de rekening. Alleen toetje was smaakvol. Zelfs de capuccino smaakte naar niks. Een echte afrader. |
janeva 30 juni 2011 | |
Uitstekend gegeten maar wel wat eenvoudige kaart. De bediening moet veel beter kunnen, weg met dat z.g. "voorname" semi chique". Wees toch gewoon jezelf en loop opgewekt rond. Dan pas ben je gastheer en/of gastvrouw |
Timmerman 26 oktober 2010 | |
Afgelopen tijd hier 2 keer gegeten en beide keren erg smaakvol gedineerd. Het restaurant hoort bij het familiehotel, maar is ook toegankelijk voor niet-hotel gasten. In het restaurant is dageljks een ander menu van 4 gangen wat erg gunstig geprijsd is (39,50). Beide keren hiervoor gekozen en beide keren in de smaak gevallen.
Geef zelf je mening over Restaurant Fletcher (Familiehotel Paterswolde)