KeukenInternationaal

janeva janeva 29 maart 2012

Opnieuw het zelfde slechte gevoel: geeft daar niemand enige leiding aan het bedienend personeel ? Koffiehoek: 4 tafels van de 7 bezet, personeel 3 dames, toch moest iedere tafel zelf aan de bel trekken om bediend (of opnieuw bediend) te worden. Totaal geen interesse voor het zittend publiek, een blamage maar helaas veel voorkomend bij horeca waarbij men zich op een bepaald niveau (denkt) te begeven. Voorlopig maar even ergens anders afspreken en de lust om hier te gaan luchen of dineren is me opnieuw ontnomen.

vierheuvel vierheuvel 12 maart 2012

Lekker en prima gegeten.
Goede menukaart, met diverse mogelijkheden. Ook dagmenu.
Sfeervol restaurant en een goede bediening (ondanks dat het restaurant onderdeel is van het Hotel) Voor herhaling vatbaar.
Ontbijt was ook prima.

hanharmen hanharmen 2 juli 2011

Mooie ligging. Restaurant echter zeer matig, bediening stijfjes en weinig professioneel, geeft de indruk gasten niet echt serieus te nemen. (we zijn zo chique, dat we niet normaal hoeven doen). Eten slecht, een maaltijd (tagliatelle) zelfs vrijwel ongebruikt teruggestuurd. Door ons opgemerkt dat deze veel te vet was. Reactie van de bediening is dan feitelijk niet serieus. Hij merkt op ''dat de kok het zelf zal moeten opeten'', maar dat deze maaltijd niet hoeft te worden betaald. Uiteindelijk staat de maaltijd wel op de rekening. Alleen toetje was smaakvol. Zelfs de capuccino smaakte naar niks. Een echte afrader.

janeva janeva 30 juni 2011

Uitstekend gegeten maar wel wat eenvoudige kaart. De bediening moet veel beter kunnen, weg met dat z.g. "voorname" semi chique". Wees toch gewoon jezelf en loop opgewekt rond. Dan pas ben je gastheer en/of gastvrouw

Timmerman Timmerman 26 oktober 2010

Afgelopen tijd hier 2 keer gegeten en beide keren erg smaakvol gedineerd. Het restaurant hoort bij het familiehotel, maar is ook toegankelijk voor niet-hotel gasten. In het restaurant is dageljks een ander menu van 4 gangen wat erg gunstig geprijsd is (39,50). Beide keren hiervoor gekozen en beide keren in de smaak gevallen.

De bediening is correct, maar wat stijfjes. Mijn eerste keer had ik een bediende met goede wijnkennis, die mij exact de wijn kon brengen waar ik om had gevraagd. De tweede keer was dit niet het geval en kreeg ik juist niet wat ik had gevraagd. Wellicht afhankelijk per bediende, maar beter om dan navraag te doen als je het weet in plaats van te serveren wat nergens op slaat.
Vanwege een zakelijke overnachting ook beide keren het ontbijtbuffet gebruikt, wat erg uitgebreid is. Alles is ruim voorradig en wordt voldoende aangevuld. Al met al zeker een aanrader om nogmaals langs te gaan.

Geef zelf je mening over Restaurant Fletcher (Familiehotel Paterswolde)