De eerste keer dat wij hier kwamen waren wij heel tevreden over het eten en bediening. Een goede rede dus om onze vrienden uit te nodigen. jammer dat wij lang op ons eten moeten wachten en wij waren niet de enige. De tafel naast ons die gelijktijdig met ons binnenkwamen klaagde ook dat ze zo lang moesten wachten men kreeg om 20.15 het hoofdgerecht pas geserveerd en hadden alleen 1 voorgerecht. Zij waren gelijktijdg met ons binnen gekomen rond 18.00 uur... Het werd rond 19.00 uur erg druk en grote tafel en werd steeds rumoeriger . De akoestiek daar zou echt iets aan gedaan moeten worden...Wij zaten ons allemaal te irriteren aan het lawaai en het was net of je in een drukke kantine zat . Wij wilde snel weg en vroegen of het eten snel kon doorkomen . Wij hebben dan ook geen dessert op en ook geen koffie . Het eten was matig de zalm als verrassings tussengerecht was ook al niet gaar en niet lekker
, vonden we dus alle 3 die dit gerecht hadden besteld. Ik heb het laten staan en toen de dame vroeg of het smaakte zei ik nee het is niet gaar. Zij zou het doorgeven aan de keuken, Stond naderhand wel op de rekening .. Mijn man en onze vriend hadden garnalen met ristotto als hoofdgerecht, de ristotto was laf van smaak en de rest wat bij de garnalen zat was geen goede goede combinatie, zij waren dus ook niet tevreden.
De Biefstuk was goed gegaard en was goed van smaak. Marja
Mooi ingericht restaurant. Perfecte indeling van ruimte en (max.)aantal te plaatsen gasten. Het eten is héérlijk. Mag iets sneller worden opgediend wanneer er met een groot gezelschap wordt gedineerd. Bedienend personeel is allert en zeer vriendelijk. Een echte aanrader!
Zeer prettig ontvangen, goede bediening, in dit geval door gastheer Marvin. Wij brachten verwende gasten mee, uit Willemstad. Zij genoten van het maandmenu, wij ook en waren trots op deze aanwinst voor ons Brielle. Een aanbeveling waard!
Enige tijd geleden hier met een flink gezelschap (35 personen) gegeten. Leuke ambiance: een mooi verbouwde zaak en grappig om te weten dat je zit te eten in wat eens de bioscoop was, waar ik in de jaren '80 regelmatig kwam. De bediening was goed: vlot en attent. Het eten zelf: alle 4 gangen geslaagd en smaakvol, in een mooi tempo geserveerd. Kortom: alles prima in orde. Hoop hier gauw nog eens terug te komen!