KeukenBbq, Grill & Bistro
Openingstijden17.00-23.00

Sakalis Sakalis 5 mei 2012

Ik heb hier meermaals gedineerd, maar mijn ervaring onlangs was uitermate negatief; alles liet te wensen over. Absoluut onder de maat; zowel voorgerecht als hoofdgerecht. Denk niet dat ik hier ooit nog terugkom.
Dit mag niet de naam van 'restaurant' hebben...

joyce_33 joyce_33 6 april 2012

We waren met een groep en werden zeer vriendelijk geholpen. Dieetwensen en het verzoek om de muziek te dempen werden zonder problemen door gevoerd. Het eten was lekker, ruim voldoende, veel bijgerechten, extra appetizer, en een grand dessert op grote schalen. En dat voor 15 euro pp! De ambiance is knus en geeft een huiskamergevoel door de boeken aan de wand. Ik ben dik tevreden en kom zeker terug.

Vleesje Vleesje 7 maart 2012

Na een behoorlijke tijd niet meer geweest te zijn in Bon Vivant nu 2 keer achter elkaar geweest. En ik moet zeggen het is zeer zeer achter uit gegaan. Specialiteit spare ribs die voorheen heerlijk waren. Voorheen inderdaad. Nu voor de 2e keer waren de spare ribs smaakloos en slecht gemarineerd. Ook de biefstuk van mijn vrouw was een teleurstelling.Bediening aangegeven toen werd gevraagd of het gesmaakt heeft. Echter weinig tot geen response. Interieur is nog altijd gezellig maar het eten is het niet meer. Jammer

smaakpolitie69 smaakpolitie69 15 mei 2011

Ik wil over dit restaurant het volgende kwijt. Absoluut geen aanrader. Onfrisse tent, ongemotiveerde bediening, sfeerloos,en laf eten(lees:smakeloos) Vooral de onderlinge sfeer van de bediening en keuken en de putlucht in het restaurant bedorven het etentje voordat het eten op tafel stond.. Gelukkig is het er donker zodat je het smerige plafond met draden en stekkers niet zo duidelijk ziet...de positieve resenties komen ongetwijfeld van fam/vrienden van het restaurant..

mevr kappar mevr kappar 15 februari 2011

Gister verrast door mijn vriend met de limousine service en menu van Bon vivant. Een echte aanrader!! Het eten was goed te noemen, vooral de carpaccio was heerlijk. In een bistro achtige sfeer hebben wij romantisch gedineerd. Het personeel vond ik supervriendelijk en ondanks de drukte vond ik de wachttijden tussen de gangen goed te doen. Wij komen hier zeker terug!

Geef zelf je mening over Bon Vivant