| Activiteiten | Private dining | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Het restaurant is niet zo groot en parkeren is moeilijk, maar het eten is heerlijk. Wij hadden het 4-gangen lente menu met bijbehorende wijnen en het is niet idioot duur. Eerst een amuse en een broodje met boter. Dan coquilles, kabeljauw, eendenborst en een heerlijk dessert. Alles was mooi opgemaakt, er werd uitgelegd wat op je bord lag en het smaakte heerlijk. De service was erg aardig en wij voelden ons zeer welkom. Een aanrader!
Gegeten op: 14 april 2013.
Afgelopen woensdag was een en al surprise,zowel het eten als de geboden service van zeer goed niveau en betaalbaar.
Samen met mijn zoon een 5 gangen surprise menu met bijbehorende wijnen genomen.Je kan echt zien en proeven dat de gastvrouw en de chef kok er alles aan doen om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.Zowel de 2 amuses als de 5 andere gangen,met de uitleg waarom de wijnen hierbij horen klopte allemaal en er gingen alleen maar lege borden naar de keuken omdat het allemaal zo lekker was.Het zal niet lang duren voor ik weer eens langs kom.
Een ouderwets gezellig restaurant met een nogal standaard kaart maar de gerechten die er op staan beheersen ze als geen ander. Een van de beste entrecote's gegeten sinds jaren. Prima bediening zeker een bezoek waard!
Gegeten op: 5 maart 2013.
Na een warm ontvangst werden we begeleid naar onze tafel, enige minuten later werden ons huisgemaakte broodjes en boter en een amuse voorgeschoteld.Niets op aan te merken.
Een van de verassingen van de meerdere gangen die we hebben gekregen waren de Iberische ham kroketjes en de cocqiues ,
bij elke gang kregen we een andere gepaste wijn .
We kunnen wel zeggen dat het een " Bon Mangeur " is
om maar niet te spreken over de deskundige bediening.
Dit restaurant is een parel achter de duinen
Ik heb hier samen met mijn vrouw echt heel erg lekker gegeten. We hebben het drie gangen Menu Le Bon Mangeur genomen. Iedere gang was overheerlijk. Ondanks dat we al jaren in Scheveningen wonen en regelmatig uit eten gaan was het restaurantje ons nog nooit opgevallen. De gastvrouw was zeer vriendelijk en had verstand van zaken (en wijn)! We gaan hier zeker terug komen.
Gegeten op: 7 februari 2013.Schrijf zelf een recensie over Le Bon Mangeur
Schrijf hieronder je recensie over Le Bon Mangeur. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Zondag | vanaf 18:00 |