‘Als je trek hebt na een flinke wandeling over de boulevard, is het hier heerlijk opwarmen met lekkere chai en goede curry's.’ Naast de ‘Indiase elementen’ is dit restaurant ‘vrij gewoontjes’. Desondanks is ‘het eten fantastisch’. Vooral de ‘lamb tikka’ is een aanrader. Het enige puntje van kritiek is dat de gerechten ‘iets pittiger zouden mogen zijn’. ‘Blijkbaar is de standaard aangepast aan de smaak van het publiek.’
Hier pas geleden met vrienden gaan eten. Zoals al eerder beschreven en typisch Indiase sfeer, zoals je die in het buitenland ook vaak tegenkomt. Zeer gastvrij behandeld door de eigenaar en attente bediening. Het eten was zeer smaakvol en eigenlijk precies volgens verwachting. Dit alles tegen een prima prijs, gemiddeld als je het vergelijkt met andere Indiase restaurants in de Randstad. Het enige puntje van kritiek is dat ik het eten niet pittig genoeg vond, dat wil zeggen volgens Indiase standaard. Blijkbaar is het aangepast aan de smaak van het grote publiek, en dat is wat mij betreft jammer. Desondanks heerlijk gegeten!
Het is hier altijd heerlijk curry's eten!! Als je trek op gewekt hebt met een flinke wandelijk over de boulevard is het hier heerlijk opwarmen met lekkere chai en goede curry's. Beetje jammer dat de wijn van de Aldi komt en je per glas meer betaald dan de fles kost.