? 10
?
?
Nog 2 proefformulieren nodig

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenThais
OpeningstijdenMa t/m zo 12.00-24.00

jeroeno jeroeno 27 augustus 2011

Ruim opgezette, prima zaak met gastvrije en vriendelijke bediening.Wij waren met 4 personen en hadden allemaal een ander voorgerecht. Alles is vers en prima op smaak. We hadden de sate, viskoekjes en de loempias (1x vegetarisch) en ik hoorde niemand klagen. Sterker de porties waren ruim en heerlijk. Als hoofd namen drie van mijn tafelgenoten de hele vis, 2x gefrituurd en 1x de filet. Alles prima en zeer smakelijk en wederom ruim en met die overbekende heerlijke Thaise smaken (cocosmelk, pepers , knoflook e.d.) aangevuld met een heerlijke witte huiswijn (cote de provence) voor een goede prijs. Het is een uitstekende zaak waarvan ik hoop dat ze er lang mogen blijven.

Ric-lust-alles Ric-lust-alles 31 juli 2011

Silly Thai moet opboksen tegen de mindere restaurantconcepten die eerder op hetzelfde adres zaten en waarvan ze het interieur gebruikt. En dat doet ze door lekker te koken.
Een smakelijke Thaise keuken en een heel vriendelijke bediening.
Wij aten kipsalade, kokossoep, viskoekjes, inktvis met pepers en Thaise basilicum en waterspinazie met nootjes. En we vonden het erg lekker.
Reden voor ons om nog eens terug te komen

vklatt vklatt 27 mei 2011

leuke avond gehad , maar het eten kon wat beter, meer uitgesproken smaken, wat pittiger. de inrichting was wat kantine achtig. vriendelijk personeel.
ik ken echter wel betere thaise restaurants.

lucsol lucsol 5 december 2010

authentiek thais restaurant. alles wordt vers bereid en smaakte voortreffelijk. gezellige inrichting en zeker niet donker zoals in de meeste thaise restaurants. wij hebben al in veel thaise restaurants gegeten en deze hoort echt tot de betere. gezellige bediening die goed nederlands spreken en graag een praatje met je maken. genoeg redenen om hier binnenkort weer terug te komen.

maria carvalho maria carvalho 18 oktober 2010

Het is prima eten als je van Thais houdt. Het vorige concept viel meer in mijn smaak, maar dat is persoonlijk.