Toptent! Prima ambiance, erg vriendelijke bediening, enthousiast en alles uit het hoofd. Het eten was er snel en erg lekker. Ze maken alles zelf, tot de koekjes bij de koffie aan en dat proef je! Ondanks dat alles voor een hele nette prijs. We hebben er van genoten, absoluut een aanrader.
Gisteren met vrienden prima gegeten op het terras van Della Nonna. Heerlijke gerechten, goede wijn. Vriendelijke en vlotte bediening. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Jammer dat we niet wat dichter in de buurt wonen.
Sinds de verandering van Brasserie meerdere malen voor diner en lunch langsgeweest. Heerlijk dat er een echte Italiaan achter het fornuis staat. Zonder overdrijven hebben we nog nooit een misser gehad. Altijd verse ingredienten en altijd hoogwaardig bereid. Real value for money. Zowel zakelijk als prive. Zakelijk heeft Della Nonna een perfect feest voor ons georganiseerd, met vele fantastische gerechtjes, een band en een wijnproeverij. Ik hoef Muiden niet uit en ik ga vanavond weer.