drs. G. van Zoest 8 april 2012 | |
Dit keer voor een korte lunch geweest. De positieve ervaringen uit het verleden bleken geen garantie voor de toekomst. Bediening reageert uiterst stroef op wensen. Bij het bestellen van een portie patat een zeer zuinig gezicht: nou, vooruit, maar alleen omdat er ook een ander gerecht bij werd besteld, "mochten" wij dit bijgerecht bestellen. Een besteld glas kraanwater bij de cappuccino kwam niet. Bij navraag: "Wilt u een glas spa rood of spa blauw"; na enig aandringen werd het kraanwater wel alsnog gebracht. Gezien de ongeïnteresseerde bediening zat er helaas geen fooi in, en werd er met munten bijgepast bij het grote bankbiljet. Reactie van de bediening: de munten werden resoluut teruggeschoven en de vraag kwam: hoe wilt u het terughebben. Met andere woorden: hoeveel fooi wij bliefden te geven. Nou, helaas niets dus, dit keer; fooi geven wij graag ruimhartig en veel, maar dat moet dan wel verdiend worden en dat was deze keer helaas niet het geval. Conclusie: ook hier vergeet men graag het adagium dat het tien keer zoveel moeite kost om één tevreden klant binnen te halen, terwijl een klant dit zich niet goed behandeld voelt voor altijd weg kan zijn en zijn slechte ervaringen bovendien met iedereen zal delen die het maar wil horen. Kortom, aansluitend bij vele andere meningen op deze site: prima eten, maar het bezuinigen op personeel dan wel het aannemen van ongeschoold personeel is niet bevorderlijk voor de klanttevredenheid. Wij zullen hier heus nog wel eens terugkeren - ook gelet op de zeer positieve ervaringen uit het verleden - maar nog meer van zulke uitglijders betekent simpelweg het verlies van een ooit tevreden klant. |
Proever56168 5 april 2012 | |
Het eten en de bediening zijn best goed maar de doorbitch en 'manager' zijn onbekwaam, onbeleefd en arrogant=slecht combinatie. Volgens mij komen deze mensen uit een grot en weten ze niet wat het is om met klanten te doen. ze hadden een fout gemaakt met mijn reservering waardoor mijn tafel geannuleerd was: 'geen excuses' of aanbideing voor een drankje....we moesten gewoon wachten, ze konden niet zeggen hoe lang, 10, 30 minuten, een uur....of helemaal niet!! na 10 minuten gewoon wachten vraag ik aan de manager.... ik moest gewoon wachten...en toen ik vroeg of hij vriendelijker wou zijn, zei hij: ik ben nu klaar mee! ik ben nooit zo behandeld in een restaurant. Je moet mensen met respect behandelen en helemaal als ze klanten zijn. Het was ongelooflijk slecht en dom. |
mandyj 18 januari 2012 | |
Het eten hier is altijd goed te doen. Vooral de carpaccio is heerlijk en zoals de persoon voor mij al schreef, een koffie na afloop is een waar cadeautje. Waar ik me echter al meerdere malen aan heb geërgerd is de desinteresse van het personeel. Af en toe voel ik me zelfs bezwaard als ik om nog een rondje drinken vraag. Dit geeft wel een nare nasmaak aan het lekkere eten en de leuke sfeer in het restaurant |
Superbrontolo 6 januari 2012 | |
Koffie is echt ongekend goed hier. Meer plaatsen serveren nu buscaglione van palombini (forza Roma!), maar alleen bij Palladium weten ze hoe je die koffie ook kan maken als het hoort. Wat een klein stukje geluk in een stad waarin goede koffie schaarser is dan roodharigen in Nigeria. Hulde! |
Deliciousxxx 6 december 2011 | |
Ik ging hier vaak een hapje eten voor het stappen. Maar dat ligt eigenlijk voornamelijk aan de locatie en het eten. Dat is eigenlijk altijd goed (carpaccio is echt een aanrader). Maar moet wel zeggen dat het sfeertje vaak wordt beïnvloed door ongeïnteresseerde bediening, die drukker met zichzelf bezig zijn dan met hun gasten. na me hier 4 keer aan te hebben geërgerd, heb ik maar besloten een ander restaurant op te zoeken voor het stappen |
MJAmsterdam 5 januari 2011 | |
Toplocatie en uitstekende sfeer: relaxed, maar je bent toch een avondje uit en hip zonder pretentieus te zijn. Heerlijk eten, fantastisch dessert, chocolaatje bij de koffie en charmante toiletjuffrouw. Maar de bediening is typisch Amsterdams; om iets te bestellen moet je het gesprek met je tafelgenoten onderbreken om je minstens 10 minuten te concentreren op de uitdagende taak de blik te vangen van iemand van het personeel. Ze doen hun best, maar er zijn te weinig mensen aan het werk en de dames en heren die er zijn, rennen zich een ongeluk en kijken gestresst. Ze ontwijken je blik, vergeten je koffie en als je niet oppast halen ze een halfvol glas weg. Beste eigenaar, niet meer op het personeel bezuinigen (waarom zoeken jullie trouwens alleen ' meisjes' ??). Ik zou hier veel vaker komen en wil best een paar euro meer betalen, als het niet zo ingewikkeld zou zijn iets te bestellen. |
cdemeere 30 juli 2010 | |
Gisteren gegeten. Wij zijn hier vaker geweest en voor lekkere carpaccio zit je hier helemaal goed. Ook het brood is heerlijk met een zelfgemaakte tomatentappenade, een aanrader. Bediening was gisteren goed, dat varieert hier nog wel eens als het druk is. Dan kan je soms lang wachten voordat de bediening ziet dat je wat wilt bestellen.
Lilu 4 mei 2010 | |
Het eten is okay tot goed, de bediening echter is onvoldoende... verder veel wannabes (ook onder het vrouwelijk personeel).. :(
BART22 1 maart 2010 | |
Helemaal niet slecht! Lekker gegeten, leuke spontane meid die ons bediende en een gezellige sfeer. Een aanrader! |
janet ter horst 15 januari 2010 | |
Onlangs gelunched. Leuke sfeer en prima clubsandwich! |
Geef zelf je mening over Palladium