1 2 ouder »

koperz koperz 7 maart 2012

We haalden hier loempia's en bami. Alles veel te groot en veel te veel, maar met weinig vulling.
De loempia's waren hier in het verleden heerlijk, maar dat is al wel een tijdje geleden. Mogelijk is er een andere kok?? Anders is er iets aan de inhoud veranderd. Jammer.

Johanes Johanes 30 januari 2012

Wij komen al bijna 20 jaar daar,altijd prima eten en vriendelijke bediening.

Proever45250 Proever45250 22 juli 2011

De Blauwe Lotus is een eerlijk en fijn restaurant. Het wordt al jaren gerunt door dezelfde familie. Het zou zomaar een Italiaans familie restaurant kunnen zijn, maar dat is het niet, het is een Chinees familie restaurant, met een mamma een pappa en een grappige zoon.

En een lekkere Chinees. Wij nemen altijd de szechuan rijsttafel. Lekker!!

dametje dametje 2 september 2010

Wat valt het eten hier tegen! Blij te lezen dat het personeel aardig kan zijn ;)

pythagoras pythagoras 4 februari 2010

Mijn vrouw en ik eten hier al heel wat jaren,en altijd is het eten heerlijk,wat je ook neemt!Heel bijzonder is de echte babi pangang spek,geroosterd op een open vuur en heel knapperig.
De bediening is uitermate vriendelijk,en als je er een paar keer bent geweest voel je je bijna"familie'.Kortom een heerlijk restaurant met een prettige sfeer in een hele mooie zaak.Een absolute aanrader.

marcello123 marcello123 28 november 2009

Wij hebben hier met zijn tweeen gegeten. Wij vonden het eten zeer slecht. De nasi, daar zat geen vlees in. De beide Ti Pan gerechten waren niet te eten. Wij hebben de helft laten staan. Nee, nog nooit zo slecht chinees gegeten

coosie coosie 15 augustus 2009

Dit is een heerlijk restaurant, gelegen op een prachtige locatie aan het historische Anna Paulownaplein.

De Blauwe Lotus bestaat al 30 jaar en is nog steeds in handen van hetzelfde vriendelijke Chinese echtpaar.

Sinds kort is er een zeer mooie vijver waar je overheen kunt lopen omdat die ligt onder de glazen vloer en ook de kranen op de marmeren toiletten zijn heel bijzonder. (Helaas kan ik de foto die ik ervan genomen heb, hier niet plaatsen).

De service is persoonlijk maar niet opdringerig; je voelt je hier nog echt gast.

Maar dan het eten, mijn partner en ik gingen voor de Chinese fondue en die was erg uitgebreid en smaakte ronduit zalig.

Een heerlijk flesje Chardonnay erbij en als afsluiter natuurlijk Chinese thee.

Na afloop van de maaltijd kregen we warme vochtige handdoekjes aangeboden.

Totale kosten 70 euro en dat is geen cent te veel!

Domestic Goddess Domestic Goddess 22 maart 2009

De blauwe lotus. Dat is ook bijna de kleur van het eten, want vers is het absoluut niet te noemen.Begin dit jaar hebben we een uitgebreide rijsttafel besteld om mee te nemen. Het eten was opvallend snel klaar maar dat was waarschijnlijk omdat hetzelfde eten al drie keer was opgediend. Met kerst, oud en nieuw en voor ons. Bij thuiskomst bleek de tofu naar zure gum te smaken, zat er een touwtje in het eten en eigenlijk smaakte alles zurig, verdroogd en brokkelig. Dit op zich zou een uitzondering of vergissing geweest kunnen zijn, dus zijn we teruggegaan om ons geld terug te krijgen. Ons werd verteld dat ze het eten (!) niet meer konden verkopen en ons dus niet het volledige bedrag konden teruggeven. We durfden niet een nieuwe rijsttafel mee te nemen, dus hebben we maar de helft van het geld teruggenomen. Kortom, een echte afrader. Zelfs als je heeeeel erg honger hebt...

mverco mverco 22 maart 2009

Uitstekende kwaliteit van het eten en zeer vriendelijke bediening. Zeker geen gewone Chinees en een aanrader voor sfeer en klasse.

Proever71060 Proever71060 10 februari 2008

Laten we wel wezen: waar het bij de Chinees om gaat, is het eten. Dat is hier uitstekend. De prijs is wel relatief hoog (niet overdreven, maar wel wat duurder dan andere Chinezen). Vriendelijk personeel. Nog wel een tip: als je afhaalt, controleer dan snel even of je het juiste meekrijgt. Helaas al herhaaldelijk iets verkeerds meegekregen. Maar ja, dat maakt het wel spannend. Het is trouwens toch allemaal lekker.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over De Blauwe Lotus