| Keuken | Indonesisch & Surinaams |
| Openingstijden | 11.00-21.00, zo vanaf 14.00, 2e zo vd maand gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
hanstjon 19 december 2011 | |
Zeer goede roti voor javanan en de beste telo bakkeljauw en bakka bana's die ik ken. De kwaliteit varieert wel zo nu en dan (soms telo en bakka bana's te zacht en vet), maar gemiddeld genomen erg goed. |
Proever53003 9 september 2007 | |
leuke avond beleeft met goed eten,alleen geen 8.5.. |
Proever64680 3 september 2007 | |
Alle Surinaams Javaanse gerechten smaken zoals dat hoort! En zijn netjes bereidt, én waar voor wat je ervoor betaald. Niets op aan te merken!
Proever50190 26 juli 2007 | |
Echt lekker eten voor een prima prijsje. De bami is op zichzelf al érg lekker en hoewel ik de meeste vlees- en visgerechten heel lekker vind, blijft pittig rundvlees mn favoriet. (niet dat ie heel pittig is, eigenlijk gewoon lekker gekruid). De prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding is prima!
Proever44759 23 maart 2006 | |
Ik heb uit nieuwsgierigheid naar aanleiding van de voorgaande meningen op deze site de vegetarische roti geprobeerd, maar was er niet erg over te spreken (diepvriesgroenten met waterig sausje). Deze toko is ook niet erg druk bezocht (understatement). |
Geef zelf je mening over Warung Swietie