| Keuken | Frans & Spaans |
| Openingstijden | di t/m zo 18.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
gerklaver 5 mei 2012 | |
Het eten was weinig en slecht.
Deam 22 april 2012 | |
Een enorme teleurstelling. Het eten bestaat uit kleine porties, de kwaliteit van de bijgerechten valt tegen, zeker voor de prijs die gerekend wordt. Over prijs gesproken: bestel geen verrassingsmenu! Het verrassingsmenu bestaat uit een paar losse gangen tegen meerprijs! ("Verrassing!?"). Ondanks vriendelijke bediening, komt het eten komt incompleet door. Het plaatje wordt gecompleteerd door de eigenaar, die elke vorm van tegemoetkoming weigert. Mijn slechtste culinaire ervaring in jaren. |
wraakschaak2012 22 april 2012 | |
slechtse tapaszaak van europa,
itooten 25 februari 2012 | |
Redelijke uitstraling van het restaurant maar doet de naam geen eer aan. Bediening was vriendelijk, misschien te netjes voor daar. Eten had weinig smaak en het was echt te weinig voor de prijs. We houden van tapas eten maar dit was slecht vergeleken met andere restaurants. De koks zaten na klaar te zijn met ons eten zelf in het restaurant te eten. We waren er op vrijdagavond en waren de enige klanten. Absoluut geen aanrader. |
nuria 14 december 2011 | |
Heerlijk gegeten in prachtig restaurant. Uitstekende huiswijn mag gezegd worden. |
Geef zelf je mening over Heeren van Groesbeek