De Bijkeuken is ontstaan vanuit een grote liefde voor koken, mooie producten en gastvrijheid. In 2005 begonnen als cateraar voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Inmiddels uitgebreid met een traiteur winkel. U kunt bij ons terecht voor delicatessen, wijnen, dagverse gerechten, overwerkmaaltijden en uiteraard ook catering. Van klein tot groot, van de tent tot de band, alles is mogelijk!
Recensie over catering. Op 2e Paasdag voor 17 personen eten afgehaald. Zeer smakelijke lamsbout met rosevalaardappel, groene asperges en truffelmayonaise. Alles uitstekend verpakt en goed op temperatuur. De prijs-kwaliteitverhouding lijkt dik in orde.
Prima traiteur op de hoek van de straat, met vriendelijk en enthousiast personeel. Regelmatig als je uit eten gaat, of eten afhaalt valt het een beetje tegen, maar bij de Bijkeuken niet. Altijd lekker eten, gemaakt met verse producten voor een goede prijs. Het zou leuk zijn als er meer vegetarische gerechten op de kaart zouden komen.
Zaterdag 10 december genoten van een heerlijke catering verzord door de bijkeuken.
Keurig geholpen door enthousiaste mensen, hier wordt je gewoon blij van.
Ga zo door!!!
Bij De Bijkeuken houden ze van lekker eten. Dat zie je aan de gerechten, en ook aan de service. Ze hebben echt lol in hun werk, snijden met liefde nog even een prachtig gemarmerde rib eye steak vijf minuten voor sluitingstijd die ze vervolgens onder het oog van de klant op de gril gooien. Lekkere groenten, pasta, couscous, aardappeltjes, rijst... Nog een lekker kaasje erbij misschien? Het plezier is te zien bij het personeel. Dit werkt aanstekelijk, en geeft trek!
Mooie, goed verzochte traiteur met een breed wisseldn aanbod. Menu varieert met voor elk wat wils, een daghap of salade voor de snelle werker tot een mooie eendebout voor de persoon die wat langer ervoor gaat zitten. Naast het eten nog mooie producten zoals kaas en wijn beschikbaar. Al met een zaak waar ik terug ga komen
Geef zelf je mening over De Bijkeuken, Traiteur & Catering