Zeker een mooie locatie en zeer attente bediening. Maar het eten mag wat meer aandacht krijgen. De olijven bij de borrel drijven in de olie en de pizza mist wat aan pit.
Prima restaurant. Heerlijk gegeten. Kaart met ruime en vooral afwisselende keuze.
Heel aardige bediening. Prachtige inrichting. Goede prijs/kwaliteit. Ons zien ze daar vaker! Aanrader!
Met een groep van tien collega's gegeten bij de Wijnhuistoren. De inrichting is mooi en stijlvol. De kaart biedt een ruime keus in vlees, vis en vegetarisch en daaruit is een prima menu samen te stellen. Bediening is goed en attent. De voor- hoofd en nagerechten zijn netjes opgemaakt en zien er aantrekkelijk uit. Naast de hoofdgerechten werden frites, gebakken aardappels, groente en een salade geserveerd. De Wijnhuistoren is weer een aanrader geworden dankzij de nieuwe uitbater.
Gisteravond gegeten, drukke zomeravond. Eten heerlijk, bediening liet te wensen over. Verkeerde hoofdgerecht, slecht georganiseerd, vier /vijf verschillende personen aan tafel die steeds opnieuw zelfde vragen stelden en met verkeerde aan kwamen zetten. Bij het dessert kreeg ik de vraag of ik het hoofdgerecht al had gehad :-) !!!. Verder: prachtige locatie, zeer smaakvol ingericht, mooie kaart, fijne chardonnay!
Heerlijk gegeten bij Restaurant de Wijnhuistoren. Prachtig pand en trendy maar toch warm ingericht. Vriendelijk personeel!
Gerechten en bijgerechten allemaal even smaakvol. Mooie kaart met voor ieder wat wils. Zeker een aanrader!
Geef zelf je mening over Restaurant-Bar De Wijnhuistoren