KeukenFrans & Hollands

Wrajadi Wrajadi 18 mei 2012

Wij hebben hier nu verschillende keren gegeten en vinden het een aanwinst voor Oegstgeest: vriendelijke bediening, een leuke kaart, gezellige ambiance, verstand van wijnen. De laatste keer dat we er waren was het onverwacht erg druk, waardoor de bediening iets minder snel kon lopen dan anders: maar daar kwamen ze wel steeds even voor langs om te vertellen hoe lang het nog duurde, de bediening bleef vriendelijk, waardoor het geen enkel probleem opleverde.

leeng leeng 13 mei 2012

Bij binnenkomst werden we netjes ontvangen. Het restaurant ziet er netjes en schoon uit. Ook het personeel ziet er keurig uit en is heel behulpzaam, vriendelijk en komt vakbekwaam over. Daarnaast was het eten, zowel voor-, hoofd- als nagerecht, uitstekend van kwaliteit en zag er smakelijk en verzorgd uit. Een absolute aanrader van wie van genieten houdt.

Didi28 Didi28 15 december 2011

Heerlijk gegeten vanavond bij de Jonker! Ik had er al eerder erg lekker gegeten, nu mijn collega's meegenomen. Die waren ook erg blij met mijn aanbeveling!! Voor herhaling vatbaar!!

fred2341 fred2341 28 november 2011

Aardige menukaart, verzorgde gerechten, niet bijzonder creatief, maar goed bereid. Redelijke kwaliteit/prijsverhouding. Vriendelijke bediening.

JeroenvN JeroenvN 17 november 2011

We zijn een aantal keren wezen eten bij restaurant de Jonker. Alle keren dat wij hier hebben gegeten werden we zeer vriendelijk geholpen. De bediening stond gelijk klaar om een drankje in te schenken en ons de menu kaart aan te reiken. Op de menu kaart staan verschillende gerechten en de kaart gaat met het seizoen mee. Er staat voor ieders smaak een keuze op. De gerechten zijn uitstekend van smaak. Indien we een stuk vlees bestelde dat rood van binnen moest zijn, dan was dit ook zo. Ook hebben wij steeds een wijnadvies gekregen die precies goed afgestemd was op het gerecht dat we gekozen hadden. Wij bestellen altijd de zelfgemaakte frietjes erbij, want die zijn echt heel lekker! Er heerst in het restaurant een gezellige en rustige sfeer!

Zeker een aanrader om hier eens lekker te genieten van een goed gerecht!

Geef zelf je mening over Restaurant De Jonker

Maandagvan 17:30 tot 22:00