met 5 personen 4 gangen-verrassingsmenu gehad. Hoefden alleen aan te geven wat we zeker niet lusten. De diverse gangen bevatten veel wild en voor de niet-wild-eter was er coquilles.
De gerechten waren allemaal niet 1:1 terug te vinden in de menukaart, dus de koks hebben zich uitgeleefd. De begeleidende wijnen, ook uit bijv. oostenrijk pasten prima bij elke gang en werd ook ruim (bij)geschonken. Mag ook wel voor arrangement van 24,50 p.p. Bediening was prima en mooi op tijd. Inrichting best bijzonder (industrieel met veel ijzer en beton). Het past mooi bij elkaar. Gelukkig zat ik t.o. de keuken en kon dus mooi zien wat er gebeurde. Aangenaam verrast.
We moesten hier vreselijk lang wachten en de serveerster zag ons nauwelijks staan. Dit was ons eerste maar vooral ons laatste bezoek aan Het Nieuwe Pakhuis te Heerlen.
Vandaag zijn we voor de derde keer bij Het Nieuwe Pakhuis gaan eten. De eerste keer waren we zeer verrast door de sfeervolle lokatie en de smaakvolle en verfijnde gerechten. Zo zeer, dat we meteen voor het kerstdiner gereserveerd hadden. Ook dit overtrof alle verwachtingen. We hadden een wijnarrangement dat aangepast werd, omdat we liever wit dan rood drinken. Vandaag dus voor de derde keer en alweer verrast. Een mooie carpaccio en een uitgekiende vitello tonato. Ook de spaghetti scampi was uit de kunst. De bediening is ongedwongen, vriendelijk en zeer alert. De wens van de klant staat zeer hoog in het vaandel. Kortom: een pareltje!
2 weken geleden gegeten in het nieuwe Pakhuis. Vooraf hadden we een carpaccio en als hoofgerecht de tournedos.
Wij vonden beiden heerlijk in tegenstelling tot eerdere berichten over de carpaccio.
Bediening mag iets vriendelijker/aangenamer. Zou iets toegankelijker kunnen zijn.