| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Ma t/m zo 12.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Bordjes noemt zichzelf een Nederlands eetcafé waar ouderwetse menu's in een nieuw jasje zijn gestoken. Dit levert een simpele maar interessante kaart op. Zo eet je er grootmoeders draadjesvlees met verse appelmoes, maar bijvoorbeeld ook een vers gedraaide steak tartaar of risotto met een salade van eendenborst en peer. Daarbij serveren ze leuke bijgerechten die op losse 'bordjes' op tafel verschijnen. De prijs-kwaliteitverhouding is helemaal in orde, al blijft het jammer dat je voor een karaf water moet betalen. Leuk no-nonsense restaurant!
schutters 5 april 2012 | |
Gisteren met zijn vieren het Mattheus-menu genoten. In deze vastentijd is iets al gauw erg lekker, maar er dient gezegd te worden dat we met zijn allen tervreden en voldaan naar buiten liepen. in de drukte ging de bediening nogal eens mis, maar dat mag vergeven worden bij zo'n drukte in anderhalf uur.
wobbet 19 maart 2012 | |
Afgelopen zaterdag geweest met 2 personen. Ondanks dat het helemaal vol zat, was de bediening vlot en vriendelijk. Het eten (menu) was heerlijk. Alles super mals en goed op smaak. Verder hing er een hele gezellige en relaxte sfeer. Genoeg ruimte tussen de tafels zodat je niet op elkaar zit. Echt een aanrader!! |
flauwekel 28 februari 2012 | |
Net hier geluncht.Ziet er cozy uit en bediening op zich vriendelijk.
marjolein6 22 januari 2012 | |
Wij komen hier zelf meerdere keren per jaar eten, en elke keer is het weer een feest!
smikkelensmullen 16 januari 2012 | |
Prima gegeten hier met 2 personen. Een bon via Vakantieveilingen.
Geef zelf je mening over Bordjes Naarden