Reserveer nu

KeukenInternationaal
OpeningstijdenMa t/m zo 12.00-23.00

Bordjes noemt zichzelf een Nederlands eetcafé waar ouderwetse menu's in een nieuw jasje zijn gestoken. Dit levert een simpele maar interessante kaart op. Zo eet je er grootmoeders draadjesvlees met verse appelmoes, maar bijvoorbeeld ook een vers gedraaide steak tartaar of risotto met een salade van eendenborst en peer. Daarbij serveren ze leuke bijgerechten die op losse 'bordjes' op tafel verschijnen. De prijs-kwaliteitverhouding is helemaal in orde, al blijft het jammer dat je voor een karaf water moet betalen. Leuk no-nonsense restaurant!

schutters schutters 5 april 2012

Gisteren met zijn vieren het Mattheus-menu genoten. In deze vastentijd is iets al gauw erg lekker, maar er dient gezegd te worden dat we met zijn allen tervreden en voldaan naar buiten liepen. in de drukte ging de bediening nogal eens mis, maar dat mag vergeven worden bij zo'n drukte in anderhalf uur.

wobbet wobbet 19 maart 2012

Afgelopen zaterdag geweest met 2 personen. Ondanks dat het helemaal vol zat, was de bediening vlot en vriendelijk. Het eten (menu) was heerlijk. Alles super mals en goed op smaak. Verder hing er een hele gezellige en relaxte sfeer. Genoeg ruimte tussen de tafels zodat je niet op elkaar zit. Echt een aanrader!!

flauwekel flauwekel 28 februari 2012

Net hier geluncht.Ziet er cozy uit en bediening op zich vriendelijk.
Gerechten niet echt om over naar huis te schrijven. € 11.- voor een salade met ossehaasstukjes, die je op de vingers an 1 hand kan tellen...overprijsd
€7.0 voor een ciabatta carpaccio (kon er net van af) met een onbestemde dressing...niet doen. € 3,50 voor een vers glaasje (!) jus d'orange....overprijsd is een understatement.
Bij de ciabatte, geen boter, moet je om vragen. Bij de salade, geen brood, moet je eveneens om vragen. En dan wordt je gevraagd of je veel brood wilt hebben, omdat het er niet meer is, anders moet men het eerst afbakken...... Ik mocht blij zijn met 4 mini sneetjes.

marjolein6 marjolein6 22 januari 2012

Wij komen hier zelf meerdere keren per jaar eten, en elke keer is het weer een feest!
Persoonlijk ben ik GROOT fan van de spareribs, wat zijn die toch elke keer weer lekker mals! De truffeldressing op de carpaccio is ook een lekkere combinatie.... weer eens wat anders dan de eeuwige pestodressings!
De bediening vind ik persoonlijk beter dan die in Bordjes Naarden. Ze zijn vrolijk en alert. Er is inderdaad één iemand die niet zo goed Nederlands spreekt, maar dit vormt geen obstakel wanneer hij ons helpt!

De prijs/kwaliteit verhouding is precies goed! De Malbec die als rode huiswijn geschonken wordt is zeker boven de kwaliteit van een gemiddelde huiswijn! een echte aanrader dus!

Wij zullen hier nog vele malen met plezier heen gaan!

smikkelensmullen smikkelensmullen 16 januari 2012

Prima gegeten hier met 2 personen. Een bon via Vakantieveilingen.
Online gereserveerd, dit blijkt niet mogelijk te zijn, ondanks dit deze link op de Site van Bordjes Naarden staat vermeld.
Voor zekerheid toch nog maar even telefonisch gecheckt of de reservering was doorgekomen.
Ik kreeg een heer die heel slecht Nederlands sprak, en die mij vertelde dat het niet mogelijk was om te komen dineren, er mochten maar 8 personen van Vakantieveilingen worden toegelaten in dit etablissement. Als je zo'n antwoord krijgt voel je je toch wel gediscrimineerd, zijn wij uitschot of zo? Omdat ik dit antwoord niet pikte werd ik na 10 minuten teruggebeld door een medewerker met een excuus (toch nog 1 die doorhad wat een belachelijk antwoord dit was). Eigenlijk was de trek die wij eerst in een diner hadden wel behoorlijk tot 0,0 gezakt, toch gegaan, anders ben je je geld ook nog kwijt.
Het eten was goed, niets over op te merken, maar toch konden wij het hele voorval niet echt achter ons laten.
Jammer dat Sitney Heinze en zijn medewerkers zo omgaat een zijn clientèle.
Vakantieveilingen is niet voor niets ingeschakeld denken wij dan maar !!

Geef zelf je mening over Bordjes Naarden