KeukenBbq, Grill, Internationaal, Vegetarisch, Wereldkeuken, Biologisch & Koken aan tafel
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Marije90 Marije90 9 mei 2012

Op zoek naar een restaurantje in den Bosch liepen we toevallig hier naar binnen en wat een verrassing! We kozen voor verschillende kleine wappaz en waren verrast door de kwaliteit en originaliteit van de gerechten. Er wordt veel met biologische en eerlijke ingredienten gewerkt en dat komt terug in de smaak. We waren ook erg tevreden over de bediening, die vriendelijk en kundig was en zelfs met een vleesplank langs de tafels kwam om te vertellen over de herkomst van het door hun geserveerde vlees. Top! Hier komen we zeker terug.

Donkiekong Donkiekong 23 april 2012

Zaak staat erg vol waardoor de inrichting onrustig is. Tafels zijn klein, zeker ten opzichte van het concept met meerdere gerechten. Hierbij moeilijk kiezen met de veelheid aan mogelijke combinaties. En helaas kan de keuken dat ook niet aan, qua logistiek. Zeer lang wachten op voorgerecht van brood en paar kleine hapjes en in totaal anderhalf (1,5!) uur op eerste kleine gerecht. Bakplaat in het restaurant lijkt leuk maar leidt tot vette baklucht en dat is onplezierig. Na klacht van onze kant hadden ze het laatste gerecht niet berekend. Dat is dan weer netjes.

HRichters HRichters 23 april 2012

Op tweede Paasdag de kaartclubkas hier geledigd. Eigenlijk ons budget neergelegd en gevraagd: "doe er maar wat heerlijks voor". Juist niet de al zo gangbare carpaccio e.d., maar juist die dingen, waarvan de (uitstekende) gastheer dacht ons mee te kunnen fĂȘteren. Vervolgens kregen we een presentatie van allerlei heerlijke, nee exquise gerechtjes voorgeschoteld, vergezeld van telkens goede wijnen, die jammerlijk genoeg wel wat aan de prijs zijn. Heerlijke ambiance, zo pal tegenover de Sint-Jan. Al met al een superavond, waarbij zowel keuken- als bedieningsbrigade ons (h)eerlijk heeft verrast. Veel kritieke puntjes uit andere recenties zullen best wel terecht zijn, maar het totale beeld van enthousiasme, kennis, kunde en heerlijk tafelen is hier gewoon top. Supersmaken en bovendien dus ook leerzaam. Filosifie van puur en lekker, zonder (te) gecompliceerd. Daarom geen sterren, maar gezien prijs-kwaliteitverhouding meer dan de moeite waard.
Han Richters

Mbussman Mbussman 5 april 2012

2 x genoten van het eten. Vriendelijk personeel en mooie wijnen. Voordeel grote keuze door wine bij the glass! Redelijk aan de prijs als je goed laat verewenen maar het zeker waard!

jabe9233 jabe9233 9 maart 2012

Heb hier gegeten met de restaurantweek. Leuk 3-gangen menu met tussengerecht gepakt. Was lekker, leuke wijntjes erbij, maaaar... daarvan dacht ik wel dat het meer ging om dat het iets aparts moest zijn dan dat het ook echt een goede wijn was. Wat me erg tegenviel was de lucht in het restaurant, denk dat de afzuigkap van de open keuken kapot was, want ik stonk een uur in de wind toen ik naar buiten ging. Ook wat aangebrande luchtjes ertussen. De bediening was matig en de stoelen te laag.

Geef zelf je mening over Restaurant ff Swanjee

Maandagvan 12:00 tot 22:00