Ben er al vaker geweest, maar vandaag ben ik zeer tevreden weggegaan bij Tastoe!
Ondanks de drukte (en dat op een maandag in HOLTEN!!) liep de bedienning professioneel rond en de keuken had er volgens mij ook zin in.
We gingen naast het "kampvuur" zitten en bestelde een flesje wijn, werd aan tafel ingeschonken, kregen een amuse en genoten daarna van het brood.
Het voorgerecht was lekker, niks op aan te merken.
Maar het hoofgerecht....... dat was in 1 keer goed!!! Mijn kalfsentrecote was mooi rauw van binnen en op temperatuur, daar waar het in het verleden wel een paar keer mis is gegaan (destijds met de rib-eye's). En super mals! Mooie dikke (goed gebakken) gamba's maakte het gerecht compleet!
Mijn moeder was eveneens zeer tevreden met haar gamba's en lamshaasjes!
Koffie na afloop, maar die latte macchiato die ik kreeg, pff die bestond uit vier kleuren, wel top gedaan!
Kortom chapeau voor de keuken en de bedienning!!
Prijs/Kwaliteit, helemaal top!
Zijn er dan geen minpunten meer te vinden bij Tastoe?
Helaas wel.... Bij de koffie kregen we chocolade koffieboontjes en MAAR 2 bonbons!!
Gooi die chocolade koffieboontjes d'r van af want die smaken echt niet!
je zit er gezellig, maar het is te duur en niet altijd goed. ze zeggen zelf dat de keuken ook aan de kleine kant is, misschien is dat de reden, dat niet alles warm en goed is. sliptong was niet lekker gebakken, slap korstje , jammer dat de prijzen zo hoog zijn, want met leuke prijzen zou je dit eetcafe vaker bezoeken
Mooi gelegen aan het centrale plein in Holten, en smaakvol ingericht. Goede kaart met streekinvloeden en een paar keer erg lekker gegeten, maar ook wel eens een koud en een niet gaar gerecht opgediend gekregen (wel goed hersteld). Het terras achter is een heerlijke plek om op een zonnige dag te zitten. De goede sfeer van een grand cafe, maar de prijs is wel wat aan de hoge kant voor wat je krijgt. Desalniettemin een aanwinst voor Holten.