Caf-Vino over zichzelf

Internationaal culinair genieten in het hart van de Transvaal. In het kader van de multiculturele samenleving (ruim 170 nationaliteiten in Amsterdam) en de traditionele Nederlandse honger naar andere culturen lanceert Caf-Vino haar nieuwe concept: A taste around the world. De authentieke geuren en smaken uit Zuid- en Latino Amerika en het mediterrane gebied komen je tegemoet! Welkom !!

ActiviteitenRestaurant
KeukenDominicaans, Colombiaans, Internationaal & Wereldkeuken
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

19 mei 2013

Van de ouders van één van de vioolleerlingen van mijn partner voor het eerst met een crouponbon uit eten gegaan. We hebben goede vrienden uitgenodigd om met ons mee te gaan. Water uit de kraan mocht niet en er werd een fles plat water gebracht. Pique Macho en de Pollo a la plancha besteld. Na enige tijd werd ons verteld dat de Pollo er niet meer was. Dan allemaal Pique M. die helaas niet warm geserveerd werd en behalve met pittige braadworst ook werd opgesierd met standaard knakworsten ?? We bestelden extra aardappeltjes en werden even later geïnformeerd dat die op waren. Positief: heerlijke biologische wijn en het meisje dat bediende deed stinkend haar best om het ons nog enigzins naar de zin te maken. 1e en laatste keer voor ons.

Gegeten op: 17 mei 2013.
alfa156
alfa156

12 mei 2013

Door Iens 'getriggerd' om hier nog eens te eten. Het was helemaal geweldig. Inderdaad, geen vitello meer (jammer), en de carpaccio was een beetje taai (wel tot 10 euro voordeliger dan in andere restaurants). Andere voorgerechten waren super, empanade met hete saus en de geitenkaassalade. Hoofdgerechten jodenhaas, zalm, mexicaans stoofpotje en vega aubergine waren allemaal geweldig goed. Toetjes niets op aan te merken. Service was uitmuntend, vriendelijk en behulpzaam. Houten tafels, papieren servetten. Toiletten zeer schoon, enig minpunt: geen handdoeken alleen een luchtblazer. Als ik dichter in de buurt zou wonen zou ik hier vaak eten, maar ook nu kom ik zeker terug. Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend.

Gegeten op: 9 mei 2013.

11 mei 2013

Caf-Vino is een leuk restaurant aan het pas gerenoveerde Krugerplein. Het was er gezellig druk toen wij binnen kwamen. De ontvangst was hartelijk en ongedwongen en er werd meteen een tafel voor ons vrijgemaakt. De rest van de avond werden wij ook op een vlotte en prettig informele wijze geholpen. Wat de maaltijd betreft: alles was smakelijk bereid, zag er op het bord aardig uit. Gewoon goed eten; simpel zonder veel pretenties en voor een goede prijs. Helemaal niets mis mee. Van dit soort restaurants kunnen er in een buurt nooit genoeg zijn. Ik ga er zeker terug op een mooie zomeravond om ook nog van het terras te genieten en de platanen op het plein.
HannesB

Gegeten op: 24 april 2013.
hannesb
hannesb
Topproever

8 mei 2013

Van de negatieve recensies snap ik niets!
Het eten is (h)eerlijk en echt klasse voor deze prijs.
Zelfs met de ‘reguliere’ menu prijs is het zeker de moeite waard om hier te gaan eten.
De menukaart is klein, maar biedt voor ieder wat wils.
Vooral het caramaltoetje is heeeerlijk!
Kortom; leuk restaurantje met puur eten, een gezellige gastvrouw en een super prijs!

Gegeten op: 28 april 2013.
phoenixkizz
phoenixkizz

7 mei 2013

Hier gegeten met de Iens Diner Deal. De ontvangst was vriendelijk en het menu zag er veelbelovend uit echter was het resultaat op het bord niet om over naar huis te schrijven. De Pique Macho was erg vet en de producten die werder gebruikt maakten een goedkope indruk. De zogenaamde pittige worst in dit gerecht lijkt op een soort knakworst uit blik. Al het al was het voor de helft van de normale prijs misschien net aan voldoende maar ik zou hier nooit de volle mep voor betalen.

Gegeten op: 25 april 2013.
henk77
henk77
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Schrijf zelf een recensie over Caf-Vino

Schrijf hieronder je recensie over Caf-Vino. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag16:30 - 23:00