7.6
7.0

KeukenJapans
OpeningstijdenMa t/m Za van 12.00-22.00, Zo en Feestdagen 16.00-22.00, dinsdag gesloten
Bijzondere kenmerken topper

judith3 judith3 30 januari 2012

Superlekker gegeten. Ook echtgenoot is om. Japans is lekker. Bediening behulpzaam en vriendelijk. Eten was er snel. Zeker nog eens een bezoek waard. Druk (ivm zondag) maar bediening deed zijn best om snelheid erin te houden.

jin jin 3 januari 2012

Afgelopen maandag hier gegeten. Druk op maandag? Ondanks de drukte doe de personeel uiters haar best om gerechten snel te serveren. Heerlijke sushi en Sashimi besteld. ICHI laat de concurrent ver achter. Bediening mag wel meer uitleg geven over de warme gerechten. Gezellig sfeer en heel gezellig met mijn vriend gegeten met een goed fles wijn van €17 euro. Kom zeker terug om de andere sushi's te proeven.

plukz plukz 6 december 2011

Helaas vorige week flink teleurgesteld. De sushi was goed, helaas wel minder dan de vorige keer. Het vlees was echt niet lekker, smakeloos en mindere kwaliteit. Jammer want de vorige keer waren we erg tevreden en smaakte het juist heerlijk.

JoostenP JoostenP 14 november 2011

Wat een teleurstelling. We hebben het afgelopen jaar bij de concurrent in Utrecht gegeten vanwege de plezierige prijs en de compleetheid (ook de heerlijke nagerechten zijn inbegrepen) maar we wilden het toch weer eens in Zeist proberen. Maar wat een achteruitgang. De sushi's zijn nog steeds prima maar de overige gerechten zijn een stuk minder dan we gewend waren. Het verschil tussen eend, beef en andere vleesgerchten is nauwelijks te zien en te proeven en je krijgt alleen maar heel kleine stukjes opgediend. Dat is veel beter geweest. De afbeeldingen op de kaart kloppen niet altijd met wat je krijgt (kleurige groente blijkt ineens een hap deeg) en de lamskoteletjes zijn erg vet. En wat het meest teleustelt is het personeel. Je wordt snel bediend maar er wordt nauwelijks een woord gewisseld. Geen toelichting, geen vriendelijk praatje en zelfs bij het afrekenen wordt niet eens gevraagd of alles naar wens is geweest. Helaas zijn de prijzen ook nog eens omhoog gegaan.

floorvanraaij floorvanraaij 26 oktober 2011

Goede sushi, erg vers! Hier kunnen andere sushi restaurants iets van leren. Bediening is ook behulpzaam met het adviseren van keuzes.

Geef zelf je mening over ICHI