Thaise tonijn salade,een blik droge tonijn met wat groente. En dan ook nog die prijs er voor.
En mijn nabestelling voor een biertje nooit aangekomen.
De bediening had een schort aan die volgens mij een week niet uitgewassen is.
Al met al,nooit meer.
Gisteren hier gegeten en wat een fijne ervaring was dat. Prachtige ambiance, attente bediening, die een uitstekende avond verzorgen, fijne sfeer. De menukaart is erg divers, niet alleen pure Thaise gerechten, maar afgewisseld met moderne gerechten, klein en groot. Een avond vol kleine hapjes en verschillende gangen met daarbij een glas goede wijn. Kortom: een zeer goede ervaring en wij komen zeker weer terug.
Gisteravond hebben we hier heerlijk met z'n tweetjes gegeten. Mooi restaurant van binnen en goede vriendelijke bediening met kennis van zaken. Beoordeling is goed. Voor herhaling vatbaar!
Wat een verrassing bij binnenkomst! Heel modern maar toch uiterst toegangkelijk. Wat een super ervaring. Prachtig ingericht restaurant en lekker in de watten gelegd door vriendelijk personeel. Wij hebben heerlijk gegeten en komen zeker terug!
We hebben een geweldige avond gehad! Het begon al met de prachtige inrichting & relaxte zachte achtergrond muziek. Heerlijk gegeten mede door de uiterst vriendelijke bediening welke ook veel van de producten af wist en ons goed aanvoelde waardoor we een geweldige avond hebben gehad! Echt een aanrader!