Afgelopen zaterdag met twee personen hier gegeten. We waren op tijd, bij binnekomst was het nog rustig, toen we de zaak om half acht verlieten gezellig druk.
We waren tevreden over de sfeer, de bediening en de keuken. zonder meer een prettige prisj/kwaliteit verhouding en blij te zien dat er in Zaltbommel ook een alternatief is als je niet naar een eetcafe/pizzeria wilt en ook niet meteen heel uitvoerig (en prijziger)wilt tafelen.
Een heel gezellig restaurant, met supervriendelijke bediening. Het eten bestaat uit kleine porties, waardoor je lekker van alles wat kunt kiezen, zonder dat je tjokvol naar huis gaat. De leuke sfeer nodigt uit om lekker lang te blijven tafelen.
Leuk concept; je kiest meerdere gerechten van de kaart, qua portie vergelijkbaar met een voorgerecht. Zo kun je lekker uitwisselen met je tafelgeno(o)t(en). Enthousiaste bediening, mooie en lekkere gerechten die goed bereid zijn. Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Klein minpuntje is de wijn; weinig keus en wat er wel is, is niet bijster interessant.