Zalig eten, goede porties. Je gaat met gevulde maag weg. Het brood bij het eten was ook lekker. De keuze uit de huiswijnen waren prima en de bediening is zeer attent.
Echt bijzonder lekker, mooi, vers eten met subtiele smaken en uitstekende bediening. Je bent hier echt een avond uit en je smaakpapillen worden enorm verwent. Wijnen zijn ook super! En dat alles heel betaalbaar. Mijn no1 in Hoorn!
Heerlijk gegeten absoluut een aanrader! Bij binnenkomst werden we opgewacht door de vriendelijke eigenaar. Op een gastvrije manier werden we naar ons tafeltje gebracht. We voelden ons gelijk op ons gemak. De inrichting en sfeer van het restaurant is huiselijk te noemen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. En dan het eten. Hetgeen er werd uitgeserveerd was zeer smakelijk, goed gekruid en op een mooie manier opgediend. Wij komen zeker een keer terug!
Het ultieme gevoel van een Bourgondies leven, komt voorbij als je gaat eten bij de Bourgondiër! je proeft de liefde voor het vak, daardoor ben je echt uit eten!!! ook is de prijs/kwaliteit uitstekend!!!
Geef zelf je mening over Restaurant-Lounge de Bourgondiër