KeukenBBQ/grill

25 april 2013

Op doorreis naar de Ardennen hier gegeten. Zag er heel leuk uit maar viel uiteindelijk wel tegen. Leuke ambiance, echt een eetcafe. Toilet van de damens niet echt schoon.

Na ruim een half uuur gewacht te hebben op onze voorgerechten vroegen we waar die bleven. De reactie was dat ze er zo aan kwamen maar dat het erg druk was. En dat terwijl het halve restaurant leeg was!

De crostini's van het voorgerecht met fois gras waren tandenbrekend. De beloofde appelcompote was appelmoes waarbij het vermoeden rees dat deze niet zelfgemaakt was. De ober gaf aan dat normaal huisgemaakte compote gebruikt zou worden maar deelde onze mening bij het zien van het bakje appelmoes waar alleen de kers aan ontbrak.
De bloedworst van het andere voorgerecht met stukjes appel was lekker maar de toegevoegde bietensalade met mayonaise sloeg de plank volledig mis. Vet op vet. Het vet van de bloedworst, het zuurtje van de appel en de zoet/bitterre smaak van de biet had een mooie balans gegeven. Op onze opmerkingen op de voorgerechten werd door de ober goed gereageerd en hij zou het direct bespreken met de keuken. Helaas hoorden we over het gesprek in de keuken niets meer terug.

Als hoofdgerecht een spaakhammetje en Texels zuiglam. Op het hammetje was niets aan te merken. De aardappeltjes gegaard in kalfsjus waren verrassend lekker. De zuiglam viel enorm tegen. Veel te doorbakken, c.q, doorgegaard en hierdoor taai. De groenten, doperwten met oregano, waren super. De haricots vert erbij te ver door gekookt en de uien aangebrand. Op onze opmerkingen over het zuiglam kregen we als feedback vanuit de keuken dat 'iedereen het zo lekker vond' en dus blijkbaar onze kritiek niet terecht was.

We hebben drie soorten wijn per glas gedronken. Prijs/kwaliteit niet meer dan redelijk.

De rekening telde precies wat besteld was. Geen correctie, geen excuus of kopje koffie. Een fooi hebben we achterwege gelaten. Jammer en uiteinddelijk duur betaald!

Gegeten op: 23 april 2013.
lekker1962
lekker1962

10 maart 2013

Gezellig eetcafé, met ook echt de drukte van mensen die even voor een biertje of wijntje na het shoppen neerstrijken. Wij hebben achterin gezeten bij de keuken, weg van de erge drukte bij de bar. Mijn Angus biefstuk was niet helemaal mals, maar het geheel was prima, wat je ervan kan verwachten. Je moest zelf vooral je hand opsteken als als je wat wilde, het personeel keek genoeg rond om de aandacht te kunnen trekken, dus oké en passend bij een eetcafé. Al met al prima om lekker neer te ploffen en een hapje te eten als je niet teveel poespas wilt en de rumoer van een café gezellig vindt.

Gegeten op: 9 maart 2013.
SandraB
SandraB

18 oktober 2012

Hier neergestreken voor een snelle hap in Maastricht. Als geboren Maastrichtenaar had El Python niet echt een goede reputatie bij mij. Echter was ik zeer verrast door de kwaliteit van het eten.
Zoals ik al zei, het ging om een snelle hap. Dus ik at de poussin (van hun dagkaart) en dronk er een herfstbockje bij.
Ik had een droge poussin verwacht, maar blij verrast was deze mals en goed te eten. De vulling van paddenstoelen mocht van mij wel iets voller en hoger op smaak.
Al met al zeker de moeite waard en als inwoner van Maastricht, aanrader voor een snelle simpele hap!

Gegeten op: 10 oktober 2012.
SemK
SemK

18 september 2012

Goede lunch! We hebben de Club Sandwich, kroketten (lekker krokant), boerenomelet en de "boterham garnalensalade". Grote porties, goede prijs kwaliteit verhouding. Het bier is iewat te hoog geprijsd, maar alla. Verwacht geen restaurant, maar het is een prima eetcafé.

Gegeten op: 14 september 2012.
Osprey
Osprey

5 juli 2012

Op uitnodiging hier weer eens neergestreken na lange tijd. Verrassend lekker gegeten. Tournedos om te smullen. Prachtig opgemaakt en zeer vriendelijke bediening. Duidelijk nieuwe chef in de keuken. Opmerkelijk mooie rode wijn bij het vlees en de lekkerste Tarte tatin ooit als dessert! Alles uit eigen keuken en vers bereid.

Van der Heijden
Van der Hei...
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 10 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over El Python

Schrijf hieronder je recensie over El Python. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.