ActiviteitenEetcafé, High tea
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

5 april 2013

Vanavond wezen eten, keuze ruim genoeg om te dineren.
Vooraf Bruschetta (erg veel voor een voorafje), prima te eten. Ander voorafje waren de courgettekoekjes. Deze waren op zich prima, alleen de sla erbij was leuk voor decoratie, maar qua smaakbeleving was er niets mee gedaan.
Als hoofdgerecht, Risotto en sate. Risotto was erg eenvoudig, goed qua substantie, maar weinig verrassend qua smaak. Sate, veel was erg goed, de satesaus erg weinig.
Erbij werd een salade geserveerd die hetzelfde was die bij het voorgerecht op het bord lag, jammer, frieten en boontjes waar weinig mee was gebeurd.

Nagerecht, Chocolade brownie en sorbet, De proties waren erg groot, smaak goed, maar veel te veel om mee af te sluiten, met name de Brownie ligt een paar uur later nog op de maag.

Leuke uitstaling van het pand, leuk aangekleed. Prima bediening die regelmatig kwamen vragen of alles naar wens was.
Vooraf kregen we nog een schaaltje met stokbrood en olijven (gratis!)

Gegeten op: 5 april 2013.
nopbouw
nopbouw
Proever in spe

28 januari 2013

Ik lunch wekelijks in dit restaurant.
Neem meestal donkerbruin broodje met filet americain en ei, tonijnsalade of kroketten met brood.
Die lunchopties zijn kwalitatief goed.
Verwacht op deze locatie geen culinair niveau. De gezellige ambiance, de attente bediening en het ontbreken van storende
Muzac compenseren dit ontbreken van culinaire hoogstandjes volkomen! Terras is zomers aanrader, ga alleen niet op de houten strafbankjes tegen de muur zitten!

15 januari 2013

Het 4 gangenmenu genomen. Het hoofdgericht bestond uit een biefstuk met kruidige peperboter. De serveerster vroeg keurig hoe ik mijn biefstuk gebakken wou. hebben Helaas had de kok een ander idee. Daarbij was de biefstuk van een slechte kwaliteit. Ik heb als vervanging een kipsate gekregen. Dit was prima moet ik zeggen. Al met al ben ik bang dat ik dit restaurant de volgende keer voorbij loop.

Gegeten op: 15 januari 2013.
Wiros
Wiros
Proever in spe

28 december 2012

Lunch. Prima huisgemaakte erwtensoep met roggebrood, katenspek en mosterd. Jammer dat de worst in de soep ontbrak.
Ook de broodjes tonijnsalade en filet americain waren zoals verwacht mag worden. Een foutje, wit i.p.v. bruin brood, werd onmiddellijk rechtgezet. De bediening was goed, vriendelijk. De toiletten van het toch erg volle cafe waren schoon. Leuke zaak om nog eens terug te komen.

Gegeten op: 28 december 2012.
4liep
4liep
Meesterproever

21 oktober 2012

Geluncht op het levendige terras (de markt voor de deur werd afgebroken). We hebben genoten van de heerlijke en mooi opgediende salades. Maar sjonge, wat hébben we lang moeten wachten, eerst op onze 2 drankjes en toen op onze lunch. Niet leuk. De steigerhouten banken kunnen (veel) meer kussens gebruiken. Je kan nl. niet tegen de rugleuning aan zitten.

Gegeten op: 19 oktober 2012.
Annethe
Annethe
Meesterproever

Schrijf zelf een recensie over Grand Café Arnhems Meisje

Schrijf hieronder je recensie over Grand Café Arnhems Meisje. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag12:00 - 21:00
Dinsdag t/m Donderdag10:00 - 21:00