8.0

KeukenSlow food, Tapas/mezze & Italiaans
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

12 april 2013

Bij binnenkomst stonden we even te wachten eer er iemand naar ons toekwam.
Daarna naar onze tafel begeleid en vrijwel meteen voorzien van een drankje.
De zaak ziet er prima uit. Modern en toch gezellig.
Van te voren geïnformeerd naar de mogelijkheden i.v.m. een aantal vegetariërs.
We kozen bijna allemaal voor hun specialiteit Tigelle & Gnocco en daar kregen de vegetariërs een beetje spijt van. Bij ons was gewoon een aantal zaken weggelaten i.p.v. vervangende gerechtjes gepresenteerd. Na enig overleg is dat toch goedgemaakt. Ondertussen hadden we ons al bijna vol gegeten aan het brood. Degene die a la carte had gekozen was uiterst tevreden en de rest van de niet vegetariërs was ook tevreden.
Ik vond de Insalata caprese ook erg tegenvallen. Oogde niet echt vers en was een beetje een zielig bordje.
Bij het nagerecht was ook iets niet goed overgekomen, ik kreeg samen met een tafelgenoot 1 nagerecht terwijl we er beiden 1 besteld hadden, maar we hebben het maar laten zitten.
De Duetto di gelato was overigens heerlijk.
Over de wijn was ik ook tevreden en er is korting op onze rekening gekomen, vanwege de toestanden.
We waren met een groep, en er was ook juist die week een actie, dus misschien dat het daardoor niet allemaal perfect verliep.

Aangezien ik er anderhalf uur voor heb moeten reizen zal ik er niet snel weer naartoe gaan.

Gegeten op: 2 maart 2013.
Bullemek
Bullemek
Expertproever

25 maart 2013

Laat ik beginnen te zeggen dat de bediening enorm vriendelijk was, hij heeft alles netjes uitgelegd en omdat het onze eerste keer hier was, zijn we voor de huisspecialiteit gegaan Tigelle & Gnocco. Als voorgerecht een salade en soep. De eerste was smakelijk, de tweede ronduit zoet, niet lekker.
Daarna twee soorten broodjes met allerlei tapas. De ene helft van de tapas was lekker de andere helft een aanfluiting. Zweterige kaas op een plankje, olijven, gedroogde tomaten en uitjes uit een potje en droge gamba's met stugge artisjok. Wel lekker waren de vleeswaren en de champignons. De gehaktballetjes, allebei één...waren laf van smaak. Tja kom je hier dan weer terug ? Jawel we gaan nog een keer wat van de kaart proberen, maar de Tigelle & Gnocco laten we aan ons voorbij gaan.

Gegeten op: 15 maart 2013.
Mooierooie
Mooierooie
Proever in spe

16 maart 2013

Duidelijk de beste Italiaan van Zwolle en wijde omgeving. Beperkte kaart maar dat betekent dat wat ze maken ook echt goed smaakt. Bediening on-Nederlands goed. En dat allemaal voor zeer sympathieke prijzen.

Gegeten op: 16 maart 2013.
Bert Roskamp
Bert Roskam...
Expertproever

16 maart 2013

Onbegrijpelijk dat dit een Iens Topper is. Rubberen paddestoelen in mijn pasta, geen vegetarisch hoofdgerecht. Toen ik daar naar vroeg zei het knulletje in de bediening waar ik dan zelf aan dacht. "Een groentetaartje of zo?' Best wel duur en weinig creatieve kaart. T was er koud, 538 muziek te hard en heel veel rucola. Kom er niet meer terug.

Gegeten op: 6 maart 2013.
petra38
petra38
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

24 februari 2013

Natuurlijk hebben we Tigelle & Gnocco gegeten bij Da Nini. Al eerder gehad, maar het blijft lekker en verrassend, welke combinaties je kunt maken van alle verschillende ingrediënten. De eigenaar weet de gast het naar zijn zin te maken en heeft zelfs even tijd voor een praatje. Lekkere eigen gemaakte Limoncello voor bij een hele goede cappuccino. Je ziet dat er ook aandacht is voor goede koffie.

Gegeten op: 6 januari 2013.
RondeWit
RondeWit
Topproever

Schrijf zelf een recensie over Da Nini

Schrijf hieronder je recensie over Da Nini. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Donderdag vanaf 17:00
Vrijdag en Zaterdag vanaf 17:00