Lemongrass hebben wij ongeveer zo'n 3 maanden geleden ontdekt en het is inmiddels een van onze favoriete restaurants geworden. De constante kwaliteit is bewezen na meerdere malen hier te eten. Het interieur is fris, het eten heerlijk en het personeel vriendelijk. Er is een nieuwe servies lijn in gebruik genomen, die prachtig is en het kleuren palet van het eten zeer ten goede komen. Erg mooi! Ook de nieuwe Chef's Specials zijn een meerwaarde voor het restaurant.
Heerlijk Thais eten. Niet heel specialer dan andere Thais restaurants, maar gewoon prima! Leuke inrichting, rustig sfeertje. Attente en goede bediening. En goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: goed!
Lemongrass is een echte aanrader. Een gezellig restaurant met een stijlvolle inrichting. Je kan kiezen uit licht pittige tot echte pittige typisch Thaise gerechten, dus we nemen ook graag onze kinderen mee. Ons favoriete voorgerecht is Laap Neua, een salade met pepers, mint en biefstuk. Maar de romige Thaise viscurry moet je zeker ook een keer proberen. We hebben recent een keer gerechten afgehaald en de porties waren ruim, dus dat is ons goed bevallen!
Wij komen regelmatig eten bij Lemongrass omdat we zeer enthousiast zijn over de kwaliteit van het eten en de prettige sfeer in het restaurant. Het authentieke Thaise eten is altijd zeer vers en verfijnd van smaak. De bediening is heel vriendelijk en correct. Wij gaan er altijd weer vol verwachting naar toe en keren weer heel voldaan huiswaarts. Wat ons betreft een echte aanrader.