9 recensies

24 februari 2013

Goede Argentijnse wijnen, lekkere huisgemaakte hapjes met fantastisch uitzicht over de Bergse plas. Aanrader voor een drankje.
Salade Niçoise was goed, en ruimschoots voldoende voor de lunch.

Gegeten op: 5 januari 2013.
MSalazar
MSalazar

2 januari 2013

Mendoza is een echte wijnbar met een mooi en groot terras aan de Bergsche plas. Één van de beste plekken om op een zondagmiddag te vertoeven. De jetset uit Hillegersberg zit hier te borrelen. De wijnen van het huis Norton zijn van zeer goede kwaliteit. Het eten bestaat voornamelijk uit borrel hapjes. Goed verzorgd, maar wel prijzig. We komen hier graag.

Gegeten op: 1 januari 2013.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
Edwin V
Edwin V
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

27 augustus 2011

Pareltje in Rotterdam. Mooie terassen, uitzicht op de Bergse Plas, heerlijke loungebanken buiten...Binnen leuk ingericht. Lunchbroodjes zijn lekker vers (via Gauchos), de borrelhapjes idem. Kijk wel uit met het naar het toilet gaan...op de twee deuren staat een toiletlogo, maar als je die openzwiept sta je in een afgeladen restaurant (met je gulp half open) in plaats van in het toilet ;-P! En toevallig ook Gauchos met oma, opa en kleinkinderen...hahaha

AngeliqueProeft
AngeliquePr...
Meesterproever

18 juni 2011

Prima tent lekkere hapjes en heerlijke wijnen. Uitzicht is prima

frankbalstra
frankbalstr...

27 april 2011

Op wellicht een van de mooist locaties van Rotterdam samen met een goede vriend, gisteravond tot tweemal toe een tenenkrommende servering van een fles mousseerende wijn (a euro 36 per fles). Even los van de ambiance, de achtergrond muziek, de prettige bediening en de heerlijke wijn scoort dit onderdeel een dikke onvoldoende. Jammer. Misschien een koude start voor de nieuweling, of een uitgebluste medewerker na het warme paaswekend, maar wij verwachten meer. En dat is bevestigd en beloofd door de manager. Dat willen we meemaken. M.a.w. tot ziens!

Proever20354
Proever2035...

14 november 2010

Een aanrader , perfecte wijn , goed sfeer, heerlijke tapas.

18 september 2010

Geweldige aanwinst voor Hillegersberg. Al een paar keer gegeten met vrienden en met een aangeraden wijntje bioj de heerlijke gerechten iedere keer een feestje. Zeer vriendelijk en kundig personeel

11 september 2010

Een mooie zaak, met sjieke uitstraling. Erg sfeervol. Goede wijnen met leuk bijpassend verhaal. De flexibiliteit van het personeel is super, echt nog ouderwets, uw vraagt en wij draaien. Dit is een echte aanwinst voor Hillegersberg.

2 van de 2 proevers vinden dit nuttig.
rvelden
rvelden

7 september 2010

Een van de mooiste plekjes van Rotterdam. Uniek concept. heerlijke hapjes. Erg nieuw en personeel moet bij groepen nog wat wennen.Voldoende wijnkennis. Leuke betaalbare proef arrangementen

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.

Schrijf zelf een recensie over Wine bar Mendoza