Pareltje in Rotterdam. Mooie terassen, uitzicht op de Bergse Plas, heerlijke loungebanken buiten...Binnen leuk ingericht. Lunchbroodjes zijn lekker vers (via Gauchos), de borrelhapjes idem. Kijk wel uit met het naar het toilet gaan...op de twee deuren staat een toiletlogo, maar als je die openzwiept sta je in een afgeladen restaurant (met je gulp half open) in plaats van in het toilet ;-P! En toevallig ook Gauchos met oma, opa en kleinkinderen...hahaha
Op wellicht een van de mooist locaties van Rotterdam samen met een goede vriend, gisteravond tot tweemal toe een tenenkrommende servering van een fles mousseerende wijn (a euro 36 per fles). Even los van de ambiance, de achtergrond muziek, de prettige bediening en de heerlijke wijn scoort dit onderdeel een dikke onvoldoende. Jammer. Misschien een koude start voor de nieuweling, of een uitgebluste medewerker na het warme paaswekend, maar wij verwachten meer. En dat is bevestigd en beloofd door de manager. Dat willen we meemaken. M.a.w. tot ziens!
Geweldige aanwinst voor Hillegersberg. Al een paar keer gegeten met vrienden en met een aangeraden wijntje bioj de heerlijke gerechten iedere keer een feestje. Zeer vriendelijk en kundig personeel