Wij zijn vandaag 25-09-2011 lekker wezen eten bij Delicity, en ik moet zeggen je chinees eten en chinees eten maar deze zaak is echt geweldig, het is top kwaliteit.
Heerlijk en ontspannen gegeten in een tegelijk modern en warm ingerichte zaak. De voorkomende en zeer vriendelijke bediening bracht een 3-gangen keuzemenu op tafel om van te blijven eten.
Aan elk gerecht was duidelijk zorg besteed qua bereiding en opmaak. De combinatie van diverse Aziatische keukens vormde een verrukkelijk geheel; bovendien wordt hier gelukkig de authentieke smaak goed bewaard. Pluspunt is de ligging aan de Nesselande-boulevard met uitzicht over de Zevenhuizerplas. Aanbevolen!
Wij hebben 6 oktober chinees afgehaald, en ik heb lang niet zo lekker chinees gegeten,was eigenlijk op zoek naar een goeie afhaal chinees, steeds maar weer proberen bij chinezen in de omtrek, maar het was het steeds net niet, maar bij Delicity hebben wij het gevonden,het smaakte fantastisch, endelijk een chinees die ook begrijpt dat je de Koe Loe Yuk niet onder moet dompelen in de saus, maar deze apart mee moet geven.
Ga zo door en wees zuinig met jullie kok.
Altijd moeilijk om een goede Chinees te vinden: eentje waar het vet niet van het eten druipt, en waarbij je op maandag niet de resten van het weekend krijgt. Deli City is er zo een. Het is niet traditioneel Chinees eten (hoewel dat ook gewoon te verkrijgen is) maar er zit een moderne tint aan! Teppan-gerechten, gerechten van de wok. Die laatste kan ik zeer zeker aanraden. De porties zijn niet zuinig, het personeel is erg vriendelijk en het eten is gewoon verrukkelijk. Aan tafel maar!
Afgelopen donderdag de 26e augustus voor het eerst hier gegeten en dat is heel erg goed bevallen. Naast een gezellige inrichting en vriendelijke bediening was ik als vegetariƫr blij verrast over de keuze in vegetarische gerechten. Toen ik vermeldde dat ik vegetarisch wilde eten kreeg ik naast de vegetarische gerechten van de kaart ook nog de keuze uit diverse andere gerechten die niet op de kaart staan. Erg attent! Kwaliteit en versheid van de ingrediƫnten is erg goed en alles smaakte perfect. Hier durf ik met een gerust hart klantenrelaties mee naartoe te nemen.