8.1

Restaurant Vaartsche Rijn doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

KeukenMediterraan, Vis, Regionaal & Biologisch
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Geen menu, maar eten wat de pot schaft. Elke week stelt de keuken weer drie of vier nieuwe gangen samen. Natuurlijk houden de koks rekening met wat je echt niet lust of niet mag, maar verder is alles één grote verrassing. Maak je echter geen zorgen. In de keuken weten ze heel goed waar ze mee bezig zijn. Met zorg geselecteerde ingrediënten worden daar tot smakelijke gangen omgetoverd die hier en daar nog wel een uitschieter missen. Vaartsche Rijn is een restaurant met potentie en een mooie filosofie!

clash clash 7 mei 2012

Gister voor de tweede keer heerlijk gegeten bij Vaartsche Rijn. Het is te proeven dat het eten met liefde bereid wordt waarbij het combineren van smaken niet uit de weg wordt gegaan. Wat geregeld zorgt voor een ware smaakexplosie. De opmaak van de borden zorgt dat ook het oog aan zijn trekken komt. Het personeel heeft duidelijk plezier in het werk en heeft verstand van zaken. Door het vaste menu is er geen keuzestress. Voor mij 1 van de betere restaurants van Utrecht met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

etnej etnej 28 april 2012

Genoten van het verrassingsmenu, een concept dat steeds vaker wordt gehanteerd en waardoor men zich met een kleine brigade echt op verse, seizoengenbonden producten en de bereiding kan richten. Ook deze avond is dat voortreffelijk gelukt. Heerlijke gerechten voorzien van goed combinerende smaken en mooi opgediend. En heerlijke betaalbare wijnen! Een "losse" maar attente bediening past goed in deze kleine maar intieme zaak op een sfeervolle locatie in Utrecht. Het team heeft er zichtbaar lol in. Ga zo door!

JJB JJB 25 april 2012

Leuk simpel ingericht restaurant, geweldig kundige en prettige bediening en dat is bijzonder te noemen in Utrecht!

Leuk menu maar ze maken de smaken jammergenoeg niet waar.
De ingrediënten zijn op zich goed, maar de combinaties niet. Het voorgerecht, bijna smakeloos op de zelfgemaakte lamsworst na.. die was lekker, jammer dat de smaak bij de rest van het gerecht bijna totaal ontbrak. Evenzo bij het hoofdgerecht een mooie vis, die ik gewoon NIET geproeft heb. Helemaal vlak van smaak. Dat zou absoluut niet mogen in een restaurant als dit. Bij het tussengerecht waren de asperges top, daarbij zat mozzerella,eigeel, walnoot en een sopje van opnieuw asperge. De mozerella, de noot en het ei vielen totaal in het niet bij de goede smaak van de asperge. Het was lekker maar geen goede combinatie.

Al met al vind ik 140 euro met twee personen echt teveel geld. Ik kom (jammergenoeg tot mijn grote spijt) niet terug. En ik had zo gehoopt dat ze de verhalen zouden waarmaken. Zucht.

Simon83 Simon83 10 april 2012

Dit weekend weer heel prettig verrast in Utrecht! Vorige keer bij de Goedheyd en ditmaal bij Vaartsche Rijn. Na goede verhalen wilden we toch eens gaan kijken. Twee keer konden we niet meer reserveren omdat het vol zat, maar afgelopen weekend lukte het wel.

Leuk pand. Klein, maar zoals al eerder bij een recensie werd aangegeven, er wordt goed gebruik gemaakt van de ruimte, want je hebt niet het gevoel dat je op elkaar zit.
A la carte eten is niet mogelijk, maar wel krijg je een heerlijk 4-gangen verrassingsmenu voor eur 39,95.
Gerechten zijn prachtig opgemaakt, heerlijke smaken, die goed opgebouwd worden in de gangen. Het hoofdgerecht (duif met een heerlijke jus) was de topper van de avond. Bedienend personeel is vriendelijk, erg attent, en heeft verstand van zaken. Bijzondere wijnen, die perfect bij de gerechten pasten.
Kortom: hier komen we zeker terug!!

evertberger evertberger 17 maart 2012

Dit is een van mijn favoriete restaurant en we hadden verleden week weer een overheerlijk gegeten bij restaurant vaarsche rijn.

Geef zelf je mening over Restaurant Vaartsche Rijn

LunchDiner