| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Ma t/m za vanaf 10.00, zo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Basil1977 3 februari 2012 | |
Op zaterdagavond 28 januari hier gegeten en ik kan niet anders zeggen dan dat het uitstekend was. Heel goed gastheerschap, gecombineerd met heerlijk eten. Het zag er allemaal erg verzorgd uit, en het eten werd geserveerd op goed verwarmde borden, dat zie je ook niet overal meer tegenwoordig. Kortom: niets op aan te merken, en een hele dikke pluim! |
saskiavanrassel 29 juli 2011 | |
Twee maanden geleden gegeten bij Chapoo. Nou, mijn hoed gaat niet af voor de keuken van dit restaurant: het was ronduit slecht. Het was aspergeseizoen en wij bestelden de klassieke variant. De beenham die bij de asperges werd geserveerd was vreselijk uitgedroogd. Als bijgerecht kregen we thaise (?) groenten. Hoe verzin je het, een dergelijk bijgerecht bij asperges met ham? Eerst vroegen we ons nog af of wij te kritisch waren, maar toen wij weggingen hoorden wij nog twee andere tafels het eten terug sturen naar de keuken. Vermijden dus, dit restaurant of hou het bij een drankje op het terras. |
k.den.braven 23 april 2011 | |
Heerlijk gegeten. Het brood was van topkwaliteit |