KeukenFrans & Biologisch
Lunch
Diner

Proever40088 Proever40088 15 april 2012

Kreeftenmenu, zaterdag 14 april 2012, PERFECT. Bediening: Uitmuntend, gerechten: Uitstekend, sfeer: Top! Een klasse apart, combinatie wijn-spijs was bij iedere gang helemaal raak, erg knap. Geleid door een enthousiast team dat overduidelijk kunding is en je echt welkom laat voelen. AANRADER!

pieter6 pieter6 23 maart 2012

Goed en lekker eten! Huisaperitief is een aanrader. Gevarieerde keus uit vis en vlees en een ruime wijnkaart.
Wat onervaren bediening, met te weinig routine voor de kwaliteit van het restaurant. Als gast kun je je hierdoor wat opgelaten voelen, omdat je soms moet wijzen op de puntjes op de i.
Prima locatie in de haven van Bruinisse. Prachtig uitzicht over de haven en de Grevelingen.

Horecatrainer Horecatrainer 17 maart 2012

Tijdens een 2-daagse trip met Daniel Schuringa naar Zeeland waarbij het bezoeken van de Zeeuwse horecabeurs en het ontmoeten van een aantal potentiele klanten voorop stond hebben we ons culinair laten verwennen. Het laatste restaurant waar we ons in de watten hebben laten leggen is de etage in Bruinisse.

we starten met een glas Spumante Prosecco geserveerd door gastvrouw Fleur (

Pre-Amuse: Zeeuwse Krukels

Amuse: Langzaam gegaard Liver Kloostervarken met Mostermayonaisse & Soepje van Topinamboer met gebakken spekjes
Mesheft gevuld met gewokte Coquilles, Wild Tiger Gamba & Kokkels met Cambodjaanse pepersaus :
Wijn: Costamolino, Vermentino, Siciliƫ

Deze wijn-spijs is erg mooi gekozen. De wijn en het gerecht brengen het mooiste in elkaar naar boven.

Licht warm gerookte Rode Poon met Sauce Antiboise
Wijn: Elementos, Torrontes, San Juan, Argentiniƫ

De geuren die bij dit gerecht vrij kwamen waren echt heerlijk. Daar krijg je pas echt trek van.

Op de graat gegaarde Tarbot met kreeftenrisotto & sauce Sumac (kruid van Cavador)
Wijn: Tiefenbrunner, Grauvernatsch, Alto Adige, Italie
Deze wijn-spijs was echt weergaloos. Super gekozen door Maitre-sommelier Fleur. Dit is zo'n momentje dat je even niet gestoord moet worden.

Wentelteefje van Brioche met Abrikozen mousse & vanille-ijs
Wijn: De Muller, Moscatel, Reus, Spanje

Al met al een erg mooie lunch in een zeer mooi bedrijf met kansen en mogelijkheden voor iedere dag en ieder weertype.
Aanrader

ierlant ierlant 9 juli 2011

fantastische ambiance, geweldig gastvrouwschap en geweldig eten. we hadden drie keer het oosterscheldekreeftmenu. het was erg de moeite waard om hier vanuit tilburg naar toe te rijden. we komen hier beslist terug

rvdijck rvdijck 26 maart 2011

Zeldzaam goed gegeten. Alles vers en de smaken zijn een sensatie! Heerlijke wijn.

Geef zelf je mening over Restaurant De Etage

LunchDiner