We werden aan een tafeltje enigszins achteraf geplaatst en vreesden dat we vergeten zouden worden, maar niets daarvan! Zeer attente bediening, we hebben geen enkele keer de aandacht hoeven vragen, ze stonden steeds op het juiste moment bij ons om te vragen of we nog iets wilden drinken en of alles naar wens was. Alleen al daarom komen wij snel en graag weer eens terug!
Erg sympathiek concept en prachtige inrichting! Maar een steak sandwich voor €15 met twee stukken brood en een taai stuk biefstuk? De kwaliteit moet echt omhoog willen ze de relatief hoge prijs gaan waarmaken!
Heel gezellig restaurant. Leuke wijnkaart en genoeg hapjes voor erbij. De sfeer en inrichting is erg leuk gedaan. Leuk voor een drankje aan het einde van de dag, maar ook het avondeten is erg goed. kalf/tonijn combinatie was heerlijk. Bediening is vriendelijk en over het algemeen oplettend.
Wij eten altijd heerlijk bij de Lindenhof, zowel lunch als diner. Bediening altijd vriendelijk en correct. Heerlijk om bij mooi weer op het terras te kunnen eten.
De Lindenhof is het leukste restaurant van Nederland. Het eten is heerlijk, de inrichting is meer dan geweldig en het personeel is ook ok. Het concept met gehandicapten in de bediening is heel symphatiek. Ik heb één keer gezien dat andere gasten een beetje chagrijnig werden omdat ze niet doorhadden dat het om gehandicapten ging en blijkbaar dachten: wat is dat hier voor slome bediening. Misschien dat dit concept dus af en toe iets duidelijker gecommuniceerd moet worden. 's Avonds zijn er overigens geen gehandicapten in de bediening en serveren er leuke, jonge meisjes (en jongens).
Wat ook zo leuk is: je wordt 's avonds laat (in het weekend) niet weggekeken, zoals in heel veel andere restaurants/cafés wel gebeurt. De Lindenhof is namelijk lekker lang open. Kortom: helemaal top daar!