6.8

KeukenHollands
OpeningstijdenAlle dagen open!

Tedy Tedy 24 juni 2011

Prima restaurant,
Erg ongedwongen met een vriendelijke bediening. Na eerst wat te hebben gedronken op een zonnig en gezellig terras wilde we graag wat eten.
Nadat we de laatste tafel hadden bezet werden we aangenaam verrast met een amuse om kennis te maken met de keuken, erg leuk.
Daarna hebben we een tomatensoep en een hollandse garnalencocktail genomen.
Allebei erg smakelijk en een mooie presentatie. De tomatensoep met een heerlijke basillicumcreme die je naar smaak zelf kunt toevoegen en de garnalencocktail met lekker veel verse hollandse garnalen.
Regelmatig werden we bediend op een prima wijn en werd er de tijd genomen om de gerechten toe te lichten en te vragen of alles naar wens was.
Als hoofd namen we de varkenssateh en sliptong. Lekker verse vis, kort gebakken met een beetje citroen en boter, klassiek. De sateh, wel 300 gram erg lekker gekruid, veel satehsaus en huisgemaakte atjar. Een prima diner voor een heel redelijke prijs. Later op de avond hebben we nog even samen aan een volle bar genoten van gezellige gasten en vrolijke bediening. Al met al een leuke avond..

Dgroot Dgroot 21 juni 2011

van het weekend gegeten bij meetpoint, gezellige tent goede sfeer. de bediening was erg gezellig veel persoonlijke aandacht. het was een redelijk simpele kaart met zalm sate hamburger sliptong maar heel erg lekker. wij hebben genoten, aan het eind van de avond werd het wat drukker en hebben nog gezellig aan de bar gezeten.

ineke17 ineke17 11 juni 2011

Vrijdagavond gegeten bij Meetpoint. Op de bediening na kan je dit geen restaurant noemen. Van de uiensoep, of wat er voor door moest gaan, kwam een ranzige lucht en was tegen koud aan.

Hoofdmenu een Indische stoofschotel. Hoe kan een mens vanuit een kommetje rundvlees snijden, de smaak was niet om over naar huis te schrijven, de vermelding van ingrdienten klopte niet, en wederom het gerecht heeft waarschijnlijk te lang in de keuken gestaan want het was lauw/koud.

Omdat de muziek ook nog eens zo hard stond dat we ons zelf niet konden verstaan hebben we het dessert maar niet afgewacht. Er zijn genoeg restaurants aan de overkant waar wij van ons dessert konden genieten. Dit restaurant (de naam onwaardig) zullen wij daarom in de toekomst vermijden als de 'p....'.
Ik wil er niet eens een cijfer aantoevoegen of het zou een min1 moeten zijn.

Proever27918 Proever27918 8 juni 2011

Afrader! Via via een groupon bon gekregen t.w.v. € 70 voor een a la carte menu voor 2 personen. We kregen een a4-tje met een menutje erop. absoluut geen menu dat voor € 35 ervoor door mocht gaan. Voor: tomaten soep, uiensoep of soto ajam met kip. Hoofd: kip sateh, stoofschotel van rundvlees of dorade. Na: vruchtensoep met aardbeienijs. Gekozen voor een tomatensoep en uiensoep. Eerst kwamen er twee keer soto ajam, niet besteld, retour! Toen kwam er twee keer tomatensoep één bleef staan, o nee die werd toch weggehaald. De tomatensoep leek meer iets weg te hebben van een tomatenpuree! De uiensoep smaakte nergens naar en de laurierblaadjes en onverklaarbare stokjes bleken thijm te zijn. De keuken wilde het niet verdedigen. Toen we in de tapenade hele olijven tegen kwamen was het einde verhaal. Met een zeer onvoldaan gevoel de zaak verlaten. We voelen ons bekocht, een groupon menu in elkaar gezet wat voor geen enkel bedrag verkocht mag worden. Geen enkele professionaliteit is er uit de keuken gekomen. Hier gaan we nooit meer naar toe.

jetj33 jetj33 6 juni 2011

Prijs kwaliteit beneden de maat. Ik heb sate gegeten in dit restaurant. De pindasaus was te dun, het vlees te droog en de frieten koud. Er was gelijktijdig een bedrijfsborrel in het restaurant aan de gang. Het personeel was mede hierdoor moeilijk te vinden omdat ze druk met deze groep waren. Heel lang gewacht op de koffie. Bij navraag bleek dat ze ons vergeten waren. Jammer, had er veel goede berichten over gehoord maar ik kom hier niet meer terug.